Mit csináljak ha begyulladt az orrom az orrpiercing-em miatt?
Figyelt kérdés
2008. nov. 22. 10:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem vedd ki!Tapasztalatbol mondom!Nekem is volt 2szer!Az egyik ugy begyulladt hogy a piercing körül nött egy véres pup és iszonyuan fájt!Akkor ki vettem és elmult!Aztán utána rá 1évre kilövettem a másik oldalon h majd az ott maard!Na ez olyan jo lsiekrült h nem gyulladt be de idén belenött és a fül-orr gégészet ambulancián 2lidokain injekciót belenyomattak az orromba és sziikével kivágták a piercinget!Mindezt ébren!Ha nem akrsz rosszat akkor vedd ki még most!De te tudod..esetleg betadinnal kend be ha annyira meg akarod tartani!de ha nem mulik el mindenképp vedd ki!üdv
2/6 anonim válasza:
Fertőtlenítsd:D És majd elmulik...
3/6 anonim válasza:
Az első nekem is szörnyen begyulladt és "ki is lökte magát", de nem adtam fel, félévvel később ugyanoda szúrattam még egyet, ez is begyulladt, de nagyon odafigyeltem rá, ápoltam, stb, idővel elmúlt, ez volt 3 éve, azóta semmi gondom vele:)
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
nekem még csak 2 hónapja van benn.és akkor szokott begyulladni amikor náthás vagyok, és azt mondták hogy ne féljek mert ez természetes, csak nagyon fájt és azért kérdeztem meg. de szerencsére már nem fáj!:)
köszi még1szer!
2008. dec. 1. 14:40
5/6 anonim válasza:
nekem az első félévbe hol begulladt, hol nem.de Nekem is olyan púp nőtt oda, meg hámlott az orrom a pc körül.
de mindig fertőtlenitettem, és utána már gyönyörű, és ahányszor újraszúrták 1-2 napig begyulladt,de utána már szép lett. de sok sikert..gondolj arra h milyen lesz ha végre már nem gyulladt be:D
6/6 anonim válasza:
jahigen..és folyamatosan forgasd a pc-t az orrodba!!
/előző válaszoló /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!