Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jó dolog egy...

Szerintetek jó dolog egy piercing? Vagy nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 3 van, de még biztos lesz, mert nagyon szeretem...én azt mondom, h jó dolog...de biztos lesz olyan válasz, hogy undorító, meg minek az...
2010. dec. 13. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem mindig is tetszett a piercing másokon. Aztán úgy döntöttem 2 éve, hogy nekem is kell. Csináltattam is az ajkamba. Pár hónapja meguntam és kivettem. Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki ízlésesen böket magának piercinget és még jól is áll neki, az nem gáz. Én csak magamon untam meg. De az is jó benne, hogy kivettem és kész. Mintha ott se lett volna. :)

20L

2010. dec. 13. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel jó. Így érzem magam teljes értékűnek.

Mondjuk sokan már elképednek rajtam. Meg is értem őket mert csak a fejemen van 5 :D

18/F

2010. dec. 13. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy pár. Ha tetszik, rakass. Ha divatolni akarsz, sz.r vagy. ;)
2010. dec. 13. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem mondjuk van 3db.:a szám folott,az orromban meg a koldokomben(amit ki kéne már venni,mert terhes vagyok és kezd noni a pocim).

Szerintem nem gáz,a fulemben is van 10fulbevalo és nekem bejon!a kornyezetem meg már megszokta,de mondjuk volt olyan pasima,akinek pont ez jott be,mert az picit eksztrább,mint más átlagos lányok....

2010. dec. 13. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!