Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Porcelán műköröm, mi is kell?

Porcelán műköröm, mi is kell?

Figyelt kérdés

Ajándékot szeretnék venni barátnőmnek,úgy gondoltam h egy műköröm építő csomagot rendelek. De nincs rá 20ezer ft-tom,így úgy gondoltam h egyenként veszem meg a hozzávalókat(nem minőségit).

Én nem nagyon értek hozzá, annyit tudok h ecsetek,porcelán por(3 féle),liquid,sablon,reszelő. Ezen kívül még mik kellenek az elkészítéséhez? (nem extrákra gondolok,hanem ami lapaból kell hozzá)

2010. dec. 12. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Gagyit NE vegyél, főleg ne ajándékba. egyébként meg egyenként drágább lesz mint készletben. Nem véletlenül van annyi minden egy készletben. Inkább vegyél strasszokat, csillámporokat, lakkokat, díszítő kellékeket. Ezekkel sokkal nagyobb örömet okozhatsz, mint egy rossz minőségű ajándékkal.
2010. dec. 12. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nem rossz mínőség és megfizethető!

Készletben pedig valóban olcsóbb.

2010. dec. 13. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!