Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehetne vastagítani/dús...

Hogyan lehetne vastagítani/dúsítani a szemöldökömön?

Figyelt kérdés
Elég ritkás a szemöldököm, ezért nem tudom mit tehetnék vele... Nagyon szeretnék dúsabb, sötétebb szemöldököt, de még sosem voltam kozmetikusnál, nem tudom mik a lehetőségeim... Valaki tudna egy kis eligazítást adni? Számomra ez az álom-szemöldök: [link]
2010. dec. 12. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:

háát.. sztem ne szedd ki annyira, és növeszd vissza. ha ez megvan akkor szedd ki ilyen formájúra mint amilyen a linkben van, és húzd ki szemöldök ceruzával vagy szemöldök porral(ezt ecsettel kell felvinni) ezeket mind megkapod a DM-ben és a Rossmann-ban is..vagy ha nagyon világos, és neked sötét hajad van akkor be is festetheted a fodrásznál. remélem tudtam segíteni.

19/L

2010. dec. 12. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Kozmetikus megcsinálja neked szépen :)) olyan 600-700ft között van :) szépen kihuzza és később neked csak szemcerkával kell rá menni:) én is mindig azt csinálom, nekem is alig van szemöldököm:S
2010. dec. 12. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez nekem is nagyon tetszik! :)

De szerintem ilyen sose lesz, nekem sem. Az enyém sem elég dús, ráadásul világos is, habár azon lehet segíteni.

Ezt max úgy érheted el, ha ahogy már előttem írták, befested, megrajzolod stb.

Szóval nincs rá semmiféle növesztőszer, csak smink. :(

Vagy hallottam a szemöldöktetoválásról, láttam képeket is, némelyik valóban szép volt. Volt, amelyiken nem lehetett észrevenni, hogy meg van csinálva. Habár élőben még nem láttam ilyet, nem tudom mennyire hat természetesnek.

2010. dec. 20. 01:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem Kim Kardashiané tetszik nagyon,az övé is tetovált:

[link]

2010. dec. 20. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 20. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam,hogy van ilyen..jól hangzik:).
2010. dec. 20. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!