Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Okés szinte semmi smink...

Okés szinte semmi smink nélkül buliba menni?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy ma otthagytam a barátomnál a sminkkészletem (nem tudok visszamenni), ma este viszont egy olyan "komolyabb", csajosabb buliba megyek, ahova azért illene kicsípni magam.

Reggel tettem magamra egy keveset, de az szinte nem is látszik.

Lehet, hogy hülye kérdés, de általában, ha buliba megyek erősebben szoktam sminkelni (nem nagyon durván), és tudom, hogy ott mindenki szépen meg lesz csinálva. Nem fogok kilógni?

19/L

2010. dec. 11. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
nemhinném. de ha ennyire zavar kérd meg egy barátnőd vigyen sminkcuccot, és a wcben kisminkeled magad.
2010. dec. 11. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Én az utóbbi időben egyáltalán nem sminkelek buliba sem. Úgyis csak lefolyik. Semmi hátrányát nem tapasztaltam.
2010. dec. 11. 13:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Mondjuk nekem soha nem szokott lefolyni, mert van egy bizonyos "kevenc" szemceruzám, és az mindent kibír:)

Egyébként nem stresszelném túl a dolgot, csak hát egy nagyon régi ismerősömmel találkozok, és a jobbik oldalamat akarom mutatni:) Meg hát a buli is olyan lesz, hogy mindenkin egy rakat vakolat van, bár én nem akartam magamra kenni annyi, csak félek hogy furcsa lesz úgy hogy rajtam semmi sincs. De egész ki vagyok békülve magammal smink nélkül is:)

2010. dec. 11. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az elején fura lesz egy picit, kicsit megbámulnak, de ha beindul a buli, a kutya nem fog ezzel foglalkozni. Én egyszer egy szilveszteri bulira mentem el teljesen smink nélkül. Brahiból. Sokkal felszabadultabb voltam, mint vakolattal.
2010. dec. 13. 04:19
 5/5 anonim ***** válasza:

megmondanád melyik a "kedvenc" szemcekád ?:$

*L

2010. dec. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!