Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fimo gyurmások? Ez most akkor...

Fimo gyurmások? Ez most akkor hogy?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy nővéremnek karácsonyra csinálok egy rózsa medált és hozzá fülbevalót. Vettem Fimo gyurmát, eddig valami másmilyet használtam, azt 5 percig kellett sütni, ezt meddig? Meg segítsetek mindenben, még kezdő vagyok. Szerintetek ez jó ötlet karácsonyra?
2010. dec. 10. 16:43
 1/2 anonim válasza:

Ha jól emlékszem, akkor kb. 30 percig kell sütni 110°-on. Én sütés alatt mindig kis résre nyitva hagyom a sütőt (az ajtóhoz fogatok egy konyharuhát).

Amúgy szerintem ez egy klassz karácsonyi ajándék lesz... és mindig Te fogsz nővérednek az eszébe jutni róla. :)

Sok sikert hozzá!

2010. dec. 10. 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi (: szép lett
2010. dec. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!