Szerintem eleg nagy gaz, hogy a suliba is igy jonnek el. Igaz h szintelent v halvany szinueket hasznalnak, de ezek is mar elegge latszodnak, eleg lanyos dolognak tartom.Nektek mi a velemenyetek?:(?
2009. jan. 20. 08:12
1/8 anonim válasza:
Nekem az, hogy szerintem is lányos. A miértjét nem tudom megmagyarázni. Láttál már olyat, hogy női válltáskával járnak? Na az még cikibb. Terjed ez a metroszexuális hülyeség, de reméljük hamar elmúlik.
2009. jan. 20. 08:17
2/8 anonim válasza:
Meg az emo-s "divat" is ilyen! Nézz ki úgy mint egy lány!
2009. jan. 20. 10:22
3/8 anonim válasza:
Így van, ez a hülye metroszexuális divat térhódítása miatt van. engem is a hideg ráz tőle.
valaki mesélte, hogy Olaszországban tudod miért öltözködnek ilyen nőiesen a fiúk? (passzos csőgatya, női táska, smink) mert azt hiszik, hogy ez tetszik a lányoknak! fogtam a fejem rendesen, mikor ezt hallottam...
2009. jan. 20. 12:54
4/8 anonim válasza:
Számomra az volt furi mikor kerestem a szájfényemet és a bátyóm iskolatárskájában találtam meg :( szerintem az a baj, hogy az a néhány csinosabb lány az osztályában sajnos a lányosabb fiúkra buknak, de szerintem mind leszbikus vagy legalább is biszex lehet, normális lánynak nincsenek ilyen érzelmei.
2009. jan. 20. 13:41
5/8 anonim válasza:
A spártaiaknál létezett a Tajgetosz mint olyan......
2009. jan. 20. 13:47
6/8 anonim válasza:
Héjhéjhéj!!!Azért sértegetni senkit nem kéne...Szerintem ha fiúknak ez teccik,akkor fessék nyugodtan a körmüket.Nehogymár mindig másnak kelljen megfelelniük.Ez a smink kérdés meg attól is függ hogy milyen stílusú az adott pasi.Nekem például bejönnek,pedig nem vagyok se emo,se rocker,se scene,csak egy átlagos lány.Meg azért lássuk be nekünk könnyebb javítani az arcunkon sminkkel,de a fiúk vagy szépnek születnek,vagy nem.
2009. jan. 20. 15:43
7/8 anonim válasza:
En még szerencsére nem láttam festett kormu fiút, de nem is akarok:))) Amúgy én elég b.zis dolognak tartom ezt, ha férfi akkor legyen is az!!!
2009. jan. 26. 23:25
8/8 anonim válasza:
Nem épp férfias szokás,de ha tetszik nekik..mindenki úgy néz ki ahogy szeretne,és ez így van jól.Eddig senkinek nem tetszett ,sőt eszébe sem jutott vna ,hogy a fiúk is festhetik a körmeiket,viszont ez az emocionális dolog..kissé megnyitotta a kötöttségeket.Ezzel nincs semmi baj,addig amíg valaki csak azért nem kezdi festeni magát,hogy úgymond,,trendi" legyen és beleolvadjon az olyan emberek közé,akiknek tényleg ez a stiljük és szeretik is..
nem kell emiatt senkit sem lenézni,majd rájönnek,hogy valami nem stimmel,felébred bennük valami.Majd ha az életük egyenesbe jön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!