A csajok miért festik a körmüket?
Miért hordanak szép ruhákat, miért viselnek ékszereket, miért ápolják a bőrüket?
Mert ők így tetszenek maguknak.
A pasik miért kérdeznek hülyeségeket?
Nekünk így tetszik,és kész,sőt a műkörmöt is imádom.
Nekünk így tetszik jobban. :)
Sokkal több férfinak tetszik a lakkozott köröm, mint ahánynak nem. Ez van.
Az meg nagy igazság, hogy ezt mindenki a saját kedvéért csinálja, magának akar tetszeni.
Nekem a hét legjobb estéje, amikor veszek egy forró, illatos fürdőt, felteszek egy hajpakolást, egy arcpakolást, és pedikűr, manikűr, aztán kényelmesen, pepecselősen kifestem a körmeim. Elbíbelődök a díszítéssel is egy fél órát. :)
Én nem tudom a választ, pedig csaj vagyok :D
Nem festem, sosem volt műkarmom, de még csak megnöveszteni sem szoktam... Nincs hozzá türelmem... És ugyanezért nem is sminkelek... Meg azért is, mert szerintem kence-fice nélkül sokkal jobban nézek ki :D
szia,
én régen kétnaponta átlakkoztam a körmeimet más színre és mindig úgy állítottam össze az aznapi viseletemet is, hogy passzoljon a körmeimhez (nem gyengültek a körmeim a sok lemosástól, festéstől, olyan kemények lettek, hogy mindenki azt hiszi, hogy műkörmeim vannak). Mindig megvolt előre három hónapra, hogy melyik nap mit veszek fel és milyen színű lesz a körmöm.(hülye vagyok ,mi?). Néha nagyon fáradt voltam, hogy újrafessem a körmeimet, de mégis átfestettem. Akkor nem tudtam, hogy miért teszem ezt, de már rájöttem. amikor festem a körmeimet, a lakkból kiáradó szag (amit nem mindenki szeret), nos ez engem nyugtatott, úgymond beszívtam a körömlakktól és utána mindig boldog voltam. Beteges , mi? De most már felhagytam vele, már nem szagolgatom, csak festek és ritkábban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!