Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A csajok miért festik a körmüket?

A csajok miért festik a körmüket?

Figyelt kérdés
természetesen sokkal szebb
2011. ápr. 26. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért hordanak szép ruhákat, miért viselnek ékszereket, miért ápolják a bőrüket?

Mert ők így tetszenek maguknak.

2011. ápr. 26. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Én pl azért mert a fehér rész nem olyan szép, néhol átlátszó és hülyén néz ki, ezért szoktam kilakkozni.
2011. ápr. 26. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én például azért, mert divatbolond vagyok, és a sminkem/körmöm mindig a ruhához illik. Ja, és sokkal jobban érzem magam kifestett körmökkel, mint eredetivel.
2011. ápr. 26. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

A pasik miért kérdeznek hülyeségeket?

Nekünk így tetszik,és kész,sőt a műkörmöt is imádom.

2011. ápr. 26. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam hangulatfüggő. Munkahelyre általában csak lakkfényt teszek rá, vagy franciára lakkozom, buliba pedig jöhetnek a vadabb színek. És hogy miért? Mert ez is egy eszköz arra, hogy kifejezzem a hangulatom, és mert egyszerűen jólesik ezzel foglalkozni :)
2011. ápr. 26. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk így tetszik jobban. :)

Sokkal több férfinak tetszik a lakkozott köröm, mint ahánynak nem. Ez van.

Az meg nagy igazság, hogy ezt mindenki a saját kedvéért csinálja, magának akar tetszeni.

Nekem a hét legjobb estéje, amikor veszek egy forró, illatos fürdőt, felteszek egy hajpakolást, egy arcpakolást, és pedikűr, manikűr, aztán kényelmesen, pepecselősen kifestem a körmeim. Elbíbelődök a díszítéssel is egy fél órát. :)

2011. ápr. 26. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Én nem tudom a választ, pedig csaj vagyok :D

Nem festem, sosem volt műkarmom, de még csak megnöveszteni sem szoktam... Nincs hozzá türelmem... És ugyanezért nem is sminkelek... Meg azért is, mert szerintem kence-fice nélkül sokkal jobban nézek ki :D

2011. ápr. 26. 16:42
 8/9 habibi ***** válasza:
100%

szia,

én régen kétnaponta átlakkoztam a körmeimet más színre és mindig úgy állítottam össze az aznapi viseletemet is, hogy passzoljon a körmeimhez (nem gyengültek a körmeim a sok lemosástól, festéstől, olyan kemények lettek, hogy mindenki azt hiszi, hogy műkörmeim vannak). Mindig megvolt előre három hónapra, hogy melyik nap mit veszek fel és milyen színű lesz a körmöm.(hülye vagyok ,mi?). Néha nagyon fáradt voltam, hogy újrafessem a körmeimet, de mégis átfestettem. Akkor nem tudtam, hogy miért teszem ezt, de már rájöttem. amikor festem a körmeimet, a lakkból kiáradó szag (amit nem mindenki szeret), nos ez engem nyugtatott, úgymond beszívtam a körömlakktól és utána mindig boldog voltam. Beteges , mi? De most már felhagytam vele, már nem szagolgatom, csak festek és ritkábban is.

2011. ápr. 26. 18:45
 9/9 ekeke ***** válasza:
Kevés a munkájuk.
2011. máj. 10. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!