Kókusz illatú parfüm?
Figyelt kérdés
Mindeggy milyen márkájú, csak kellemes illata legyen.2010. dec. 9. 22:07
2/9 anonim válasza:
Versace nak van kókuszos parfümje, 20 rugó, én szerettem, de körülöttem mindenki fulladt tőle. :D
3/9 Oriflame Fruzsi válasza:
Több féle parfümöt szeretek, de egyetértek azzal aki elöttem irt. Szerintem is ízlés dolga (nem vagyunk egyformák), de kókuszos illatot biztos nem vennék parfümbe.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Yves Rocher: Coconut
Gwen Stefani: Harajuku Lovers G
7/9 anonim válasza:
Barony Brazil - coconut. Régen lehetett kapni a douglas-ban Magyarországon, ma már nem lehet. Nekem Bécsből hozták.
Itthon 3000 ft volt. Mos pár hete 19 euró volt két üveg kb (2x50ml) Nagyon finom de nagyon erős kókusz illata van:)
Illetve Star Nature-ból is van kókuszos, az inkább testpermet, 1350 egy üveg (70ml) de a testpermetnél erősebb az illata.
9/9 anonim válasza:
Aktuális még a kérdés?
Válasz: Star Nature, - 1000 Ft körül van, Douglese-ben, Eurós boltokban, Nyugati aluljáróban kapható. Isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!