Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kókusz illatú parfüm - tudtok...

Kókusz illatú parfüm - tudtok róla vmit? Hogy néz ki, hol lehet kapni, mennyibe kerül? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Osztálytársamnak van kókuszos parfümje.Valami fantasztikus,csodás illata van:D

Ő már nem emlékszik rá hol vette,így nem tudott segíteni nekem.A márkáját nem tudom milyen.

Kérlek segítsetek!

Írjátok le milyen márkának van kókuszos parfümje és hogy hol és mennyiért lehet kapni.

Előre is köszi a válaszokat!

14/L

2009. szept. 21. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Illatszerbolt,bev. központ...Én 4 éve a tescoban vettem Malizia Bon-Bon parfümöket.Ebből volt csokis,tej shékes,kókuszos,vaníliás.
2009. szept. 21. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Zarában lehet kapni parfümöket és ott van kókuszos. az úgyemléxem olyan 5000 Ft, de nemtom hány ml. Fincsi illata van sztem
2009. szept. 21. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Azt elfejtettem írni,hogy itt ahol lakok Rossmann,DM és Tezso-deo van ahol lehet parfümöket kapni.(gyöngyösi vagyok)

2009. szept. 21. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer a Lidl-ben vettem egy ilyen Cien márkájú kókusz illatú dezodort... mindenki azt hittem, új parfümöm van, annyira erős az illata :D
2009. szept. 21. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
én is csak dezodort vettem, de a dm-ben és olyan 300ft. mindenki imádja. =)
2009. szept. 21. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Piros Diesel
2009. szept. 22. 13:03
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Na akkor szétnézek majd a DM-be és a Rossmannba(:

2009. szept. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!