Mit gondoltok erről a hópehelyről? Megvennétek? Ha igen, hány Ft-ért?
2010. dec. 7. 16:30
11/16 anonim válasza:
Nem venném meg. 50-100 közötti áron.
12/16 anonim válasza:
Mindig csodálom azokat az embereket, akiknek van kézügyességük:) Picit nagyobban is elkészíthetnéd, akkor akár 350-400Ft/db is lehetne, így max. 250Ft/db.
13/16 anonim válasza:
Karacsonyfadisznek szep lenne. En megvennem, olyan 300 ft-ert. Keszits kicsit nagyobbat es tobbfele mintaval.
14/16 anonim válasza:
még ha ingyen lenne sem kéne,nem szeretem az ilyen giccseket,mert ez csak 1 porfogós giccs!!!bocsi,de ez a véleményem,biztos sokat dolgoztál vele.
15/16 anonim válasza:
ez gyöngy? mert szerintem veszek egy gyöngyös könyvet, van itthon kb 1kg gyöngyöm, és fűzök egyet. de hogy én kiadjak ezért 100ft-nál többet..kizárt.
16/16 anonim válasza:
Hát nem tudom. Smink és kiegészítők kategóriában semennyit sem adnék érte, mert nem jó semmire. Esetleg otthon kategóriában egy százast, dísznek jó a konyhába felakasztani. De nem hiszem, hogy megvenném. Kéne belőle vagy 500 darab, hogy ne csak ott árválkodjon egy sima fehér gyöngyből készült kis izé. kevésnek gagyi hatása lenne díszítésnek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!