Nagyon fájhat ez a piercing berakása? Szeretnék ilyet, kinek van? Véleményetekre vagyok kiváncsi
Nekem nagyon tetszik, csak lehet meghalnák a székbe :) már lövettem átt a fülemet, de nem a porcot....mmm??
Miért nem a kérdésre válaszolnak emberek? Annyira szubjektív, hogy kinek mi tetszik...
Ha Neked tetszik akkor csináltasd meg. Ha bizonytalan vagy várj egy fél évet, ha akkor is akarod akkor hajrá. Ha még mindig bizonytalan vagy várj még.
Nem is olvastam végig, mert a 100%os válaszoktól is rosszulvoltam.
1.Porcban nem igazán fog hatni az érzéstelenítő.
2.A piercinget szúrják, nem lövik.
3.nagyobb az esély, hogy enyhén begyullad.De kapsz rá a szalonban fertőtlenítőt.
4.Kicsit nehezen fogsz tudni aludni.
5.Legalább 1 hónap még az ilyen piercingek begyógyulnak teljesen, sőt néha több is.
Én vagyok az a lány,akinek ugyanitt van.
Hmm az utolso válaszolo nagyon okos -.-
"1.Porcban nem igazán fog hatni az érzéstelenítő."
Pedig hat..Nem annyira fáj,hanem inkább csíp és zsibbad ;)
"2.A piercinget szúrják, nem lövik."
Csak ez nem piercing,hanem fülbevaló..
"5.Legalább 1 hónap még az ilyen piercingek begyógyulnak teljesen, sőt néha több is."
1nap után már nem fáj,csak érzékeny,1 hét mulva meg már teljesen begyógyul:D :)
(Segít,ha kezeled naponta 1-2szer alkohollal..Gyógyszertárban kapható..Én 70%-os alkohollal tisztítottam..)
előző vagyok..
amugymeg vki írta h csak felvágásbol csináltatjuk meg..
akkor elmondom neked,hogy nekem konkrétan a hajam teljesen rálóg,és eggyáltalán nem látszik :D
szal azért csináltattam mert tetszik ;)
Ez egy industrial piercing, nem fülbevaló, tejoisten. :D
Nekem végülis CSAK 13 piercingem van, szalonban csináltatom.
De egyébként, ha valami nem, akkor olvassgasson itt a sok iq fighter.
büszke lehetsz rá..
nekem fülbevalóként lőtte egy ékszerész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!