Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Olcsóbb por állagú alapozó?

Olcsóbb por állagú alapozó?

Figyelt kérdés
a folyékony nagyon nem jött be, a színezett hidratáló meg kész rémálom. nagyon nem tudom eloszlatni úgy, hogy ne legyen maszk hatású, és csíkos. milyen márkából van ilyen? amúgy magában az egyszerű púder is ugyan úgy fed, és ugyan olyan a hatása?? (most úgy használom, de lehet hogy nem a legjobb ötlet.)
2010. dec. 2. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyenről nem tudok, szerintem a púderre gondolsz, és a kettőt egyszerre kell használni. Ha jó színt választasz és nem vastagon kened fel, akkor nem lesz maszkszerű alapozóval, viszont le kell fixálni porpúderrel. De ha nincs nagyon durva bőrhibád, inkább ne erőltesd, mert csak jobban tönkreteszed vele a bőröd.
2010. dec. 2. 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:
valahol hallottam, hogy van nem folyékony lapozó is. amúgy én sem akarom minden nap használni, de már nagyon rászoktam. :S és nélküle már utcára sem megyek. :S
2010. dec. 2. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van por állagú alapozó, pl ásványi alapozók. Árat nem tudok, de csak jókat hallottam róla.

Márka tekintetében Rimmel, L'oreal, Max Factor, Vichy, MAC

Biztosan gyárt púder alapozót.

A tévhittel ellentétben ez nem egyenlő a sima púderrel, ennek jobb a fedése. Viszont ha száraz a bőröd, akkor nem a legjobb megoldás.

2010. dec. 3. 01:40
 4/4 anonim ***** válasza:

szia

A por az nem alapozo.Az fixalo puder amiben szinezett es atlatszo.

Probalkozz Kryolan, Malu Wilz, Paris Berlin, MAC, Cinacitta stb termekekkel.

Ha olcsot veszel ami ugyen nem is minosegi akkor csikos foltos es ronda lesz.Minosegi termekekkel ez nem fordul elo (csak ha nem vagy meg rutinos).Nagyon kicsi kell belole egy arcra (joval kevesebb mint egy rosszabb minosegu termekbol).

Szivesen segitek thecnikakkal ha szeretned.

egy sminkes angliabol

2010. dec. 3. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!