1950 Ft sok egy szalagavatós sminkért?
Sok?:O én 8.-os ballagásomon 5000 ft-ért csináltattam a sminkem(profi sminkessel)
Azonkivűl fotózásra(2profi smink) 10.000ft-ot kért a sminkesem...
hát megnyugodtam kicsit, végül is egyszeri alkalomra nem túlzás
remélem jól megcsinálják:) mert ha olyan lesz mint amilyet én is tudok akkor valóban nem fogja megérni:D
úristen ez nagyon olcsó:O hol van? :D
nekem a szalagavatóm 2 éve volt, 3500volt a smink
azóta többször voltam sminkesnél és ez a szalagavatós volt a legolcsóbb eddig:S
Szia.
Nekem 2.5 eve volt az eskuvom es "barati aron" 10.000 ft-t fizettem.
A volt sminktanarom csinalta.Kozmetikus es sminkes vagyok tehat nem vagyok amator, de egy ilyen alkalomnal en is elmentem nehogy a nagy izgalomba elrontsam a sminkem.
En nem sajnaltam ra 10.000ft-t.Szep lett es nem kellett idegeskednem, hogy minden rendben legyen :)
Szerintem es meg kozmetikus viszonylatban is olcsonak szamit.
Igaz en tobb mint 2 eve kulfoldon dolgozom sminkeskent, igy a mai arakat nem tudom otthon.
Szerintem sok ahhoz képest, hogy egy szalagavató milyen horderejű esemény és ha azt nézem, hogy az enyémen az osztálytársaimnak milyen gáz sminkeket csináltak magukat sminkesnek is képzelő kozmetikusok (igen, tudom, hogy valamennyi sminkelést is tanulnak, dehát azért...).
Az én sminkemet dícsérte mindenki, hogy milyen szép elegáns, pedig én magamnak csináltam...
Amúgy árban nem sok, sztem csak minőségben nem éri meg, mert ha magadnak veszel az alkalomra egy szemhéjfestéket, vagy valami speciális tust, akármit az már több, mint 2000ft...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!