Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok kapni ilyen színű...

Hol tudok kapni ilyen színű rúzst? Mi a neve?

Figyelt kérdés

Ha jól látom akkor bőrszínű és matt !

Ha tudtok ilyet,ami nem szájfény és lehetőleg nem fénylik , mert szájfényből tudnék bőrszínűt venni,csak az nem tetszik...már régóta keresek mattot (nemfénylőset) és sehol sem találok bőrszínben .. alapozót nem szeretnék tenni a számra,mert az nem valami szép szreintem ...

vagy valami szintén matt halvány rózsaszínt tudtok lécci írjatok :D

köösssziii:D

2010. nov. 30. 20:03
 1/9 A kérdező kommentje:

ja és kép,hogy ilyenre gondolok :

[link]

2010. nov. 30. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Hát pedig szerintem ennek a lánynak is alapozva meg púderezve van a szája...
2010. nov. 30. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
én is bőrszínű rúzst akarok venni....de nem találtam még...:(
2010. nov. 30. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Erre vadászok egy ideje én is:) Amúgy a Mac-nek vannak ilyen árnyalatai, náluk érdemes megnézni. Konkrétan a Tanarama nevű ilyen,de abban nem vagyok biztos, hogy matt is. Én is majd ott fogok venni, igaz 5300ft egy rúzs,de pl egy Loreal sem sokkal olcsóbb. Egyébként szájfényből hol lehet ilyet kapni, mert azt írod abból tudnál venni?
2010. nov. 30. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként Nude-nak nevezik az ilyen színű rúzsokat.
2010. nov. 30. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
a neve " true match " és 4200-ér vettem a Rossmannban
2010. nov. 30. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem rúzs, ez az idei nagy trend,alapozással, púderrel és arcpírral készül, ez a lényege.
2010. dec. 1. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:

igen..itt a csaj szája alapozva van, meg világosabb korrektorral kenve...én is megcsináltam multkor sima korrektorral igy a számat...:)

amugy nekem volt ilyen majdhogynem aranyszinü ruzsom...márka nélküli...de kb ilyen hatást értem el vele...tök matt volt és börszinü...imádtam (már amennyit használok ruzst vagy bármit a számra...) de hogy vagy hogy nem de eltünt...és nem találom ezer éve:(

22L

2010. dec. 1. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
én is keresek ilyesmit, de nem úgy, mint a képen, mert az tényleg alapozó. nagyon halvány rózsaszín rúzsok vannak:) csak számomra elérhetetlen helyeken:D
2010. dec. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!