Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kontaktlencse és műköröm?

Kontaktlencse és műköröm?

Figyelt kérdés
Szemüveget ki nem állhatóm mióta felrakták a fogszabályzóm :S:S xD azóta kontaktlencsézem de a műköröm nem jön össze mert már 2 kontaktlencsét is szétszedet a köröm:S:S milyen megoldás van?
2009. jan. 15. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Ne akarj műkörmöt.
2009. jan. 15. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
az összkép kedvéért pumpáltasd fel az ajkaidat.ez elengedhetetlen a túlzásba vitt hiúsághoz,ki ne hagyd,mert kevesebb leszel tőle
2009. jan. 15. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
5%

Hát nekem soha a büdös életbe nem lesz fogszabályzom az tuti me ez a fog orvo akkora segg hogy az má segg...

az osztályomba akinek olyan foga van mint egy szögeskerítés annak nem írja fel de pl nekem akinek teljesen egysorba vannak a fogai annak fel írja-.-

ez csak szerintem segg, vagy szerintetek is?

2009. jan. 15. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Több olyan nőt is ismerek akinek műkörme van és kontaktlencséve és senkinek nincs vele gondja. Bár nem értek hozzá annyira, de ha jól tudom, körömmel hozzá se kell érni, ujbeggyed meg lehet oldani az egészet, tehát nem teljesen értem a problémádat.

Az idióta válaszokkal meg ne törődj, van akit irritál az, ha valaki igényes magára. Csak azért mert műkörmöd van még nem vagy k*rva, bár egyesek úgy tűnik a sztereotípiák rabjai.

2009. jan. 16. 09:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem van lencsém, műkörmöm nincs. Múltkor találkoztam egy műkörmös csajszival, akinek nagyon hosszú hegyes körmei voltak, viccesen meg is jegyeztem, hogy, na neki biztos nincs kontaklencséje! :-) Erre kiderült, hogy van. Azt mondta sok éve van ilyen hosszú körme és egész egyszerűen megtanulta "használni" őket. Én is azt gondolom, hogy ha kicsit másképp fogod a lencsét be tudod tenni. Vagy esetleg akkor vágod szét őket, mikor kiveszed a tartóból? Hát igen, én rövid körmökkel is nagyon óvatosan nyúlok hozzájuk. Szerintem ha sokat gyakorolsz ebbe is belejössz! :-D De óvatosan, mert hát nem olcsó a lencse...
2009. jan. 16. 10:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem is mükörmöm van és kontaktlencsét használok. nekem nem szakadt még szét és szerintem kifejezetten egyszerü a 2 öt egyszerre használni. csak ovatosan kell
2009. jan. 16. 14:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a normális válaszokat...majd bele jövők a használatba...:) műkörmöt azért, használom mert rágom a körmöm( és csak ez segíttet) . Ha nem tetszik a kérdés akkor minek válaszoltok??? Egyszerűen nem értem az ilyen embereket akik az ilyen apróságokat megvetik pl: műköröm xD nem vagyok én attól szilikon baba 16 évesen xD mert van műkörmöm meg kontaktlencsém...na és persze fogszabályzóm.

1. Egy fogam állt ki és azt rend beakartam hozatni hogy, ne 20 évesen jusson az eszembe amikor egy jó munkát akarok ahol kell a megjelenés.

2. Azért szeretem a kontaktlencsét mert, praktikusabb és jobb a szemnek mint a szemüveg.

3. A máköröm meg a köröm rágás ellen van.

4. Minek töltessem fel a szám XD ha kontaktlencséről van szó meg műkörömről???xD (idióta -.-)

5. És akkor ti még nem is láttatok igazi szilikon babákat....

6. Ez a magyarázat (hogy megvédjem magam) de, amúgy ki B*SSZOTTUL LESZ*ROM mit gondoltok mert, nem is ismertek.

Köszönöm azért azoknak az embereknek akik segítettek majd gyakorlok :D:)

2009. jan. 16. 14:45
 8/11 anonim válasza:
91%
Nekem amikor nem tudtam kivenni a kontaktlencsét, a barátom vette ki! :D
2009. jan. 16. 22:40
 9/11 A kérdező kommentje:
:D:D na sikerült...ujj beggyel kivenni...:P:D
2009. jan. 17. 09:33
 10/11 anonim válasza:
100%

Szerintem is csak gyakorlás kérdése. Én is rágom a körmöm, de csak az esküvőm idején, kb. 2 hónapig volt műkörmöm, lencsém viszont már 10 éve. Furi volt először, de belejöttem. A műköröm pedig tényleg jó rágás ellen!

Sok sikert!

2009. jan. 17. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!