Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretitek az Avonos alapozóka...

Szeretitek az Avonos alapozókat? Ha nem akkor mit használtok? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Én olyan 4000ft-ig keresek alapozót.

Egy picit néha pattanásos a bőröm,de nem vészes.

[link]

Sok helyen olvastam,hogy a fenti alapozó nagyon jó,szerintetek?Az ára miatt kicsit bizonytalan vagyok,elég olcsó.

2010. nov. 27. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. nov. 27. 18:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi,de nem is erre értettem,hogy Avonos.

Mellesleg azért nem kimondottan erre kerestem rá,mert más alapozók is érdekelnének,nem csak ez.

2010. nov. 27. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én Essence alapozót használok, a hab állagút, de az antibakteriális változatát. Nagyon szeretem, könnyű, hagyja lélegezni a bőrömet, abszolút nem lesz tőle maszk hatása az arcomnak. Jól fed, könnyű feltenni, ár-érték arányban szerintem tökéletes.
2010. nov. 27. 20:17
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. nov. 27. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tavaly karácsonyra kaptam egy Avon, Color Trend alapozót. Eleinte jó volt, de nem sokkal utána, amikor használni akartam, ahogy rákenem a bőrömre összecsomósodott.

Én Maybellinet használok egy ideje. Volt Dream Satine Liquide, most pedig Affinitone Mineralt használok. Ez utóbbi nagyon bevált!

De az Essenceről is nagyon sok jót hallottam, és az olcsóbb is!

2010. nov. 28. 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2010. nov. 28. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen alapozója van az egyik barátnőmnek, de nem tudom elnézni rajta, túlságosan matt az arca, meg persze nem sikerült eltalálnia a megfelelő színt. Nekem is most Avonos alapozóm van, nem is volt drága(1200) az új kamillás, nyugtató hatású, jól fed és tartós. Mondjuk ez inkább normál, száraz, érzékeny bőrre való (nekem vegyes van) de nagyon jól megvagyunk így is:D
2010. dec. 31. 16:18
 8/8 A kérdező kommentje:
köszike;)
2011. jan. 1. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!