A fültágítás hogy működik? Hogy tágítsam a füllyukam?
tudom, hogy röhejes, és sokaknak nem tetszik.. nem pohártartót sem tálcát nem akarok a fülemből csinálni.. nem vagyok semmilyen zenei stílus sem csoport tagja, hogy kiközösítések ellenére csináltatnám. egyszerűen szeretnék, és tetszik. érdekel hogy ezt hogy kezdjem el? mit kell a fülbe tenni?
aki hülyeségeket ír, az írja haverjának, vagy ismerősének, de ne nekem- köszönöm- :)
Egy-egy méret között kell várni kb négy hetet. Egy méret egy milimétert jelent. Ezt azért fontos betartani, mert különben begyullad, ki kell venni, és az egész munkáds oda. Ja, és ha méretet cserélsz, érdemes betadinnal kenegetni, úgy kezelni, mint egy frissen szúrt pc-t. És használj valami síkosítót, ha más nincs, egy kis szappant vagy szíros natúr krémet. VAzelin az igazi, de az meg nincs csak úgy, minden háztartásnban.
22/l
21:22-rd vagyok
elírtam, 10mili
egyébként a testápoló is tökéletes, de vigyázz, hogy kisebesedett, vérző fülre semmi képpen ne tedd:)én a betadine krémes fajtáját használom, ez sikosítja is és sebes felületre is tehetem, csak jobb lesz tőle:)
Sokat késtem ezzel a válasszal:$$$
Remélem még aktuális..
Nekem 8milis a fülem. Én fültisztitóval kezdtem. Igen már alapból fültisztítót dugtam bele.:D
Ha nagyon kezdő akkor hullámcsattot érdemes húzogatni benne.
Levágok minden egyes dolgot átlósan hogy beletudjam csavarni:D
Utánna nyalóka pálcika, amit cserélgettem sokszor de ennek nincs jelentősége.
Azután jött a szívószál. Igen azt is beleeröltettem.:D
Nagyon fájt mindegyik de megérte mert nagyon szép most.:)
Sok sikert továbbra is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!