A fültágítás hogy működik? Hogy tágítsam a füllyukam?
tudom, hogy röhejes, és sokaknak nem tetszik.. nem pohártartót sem tálcát nem akarok a fülemből csinálni.. nem vagyok semmilyen zenei stílus sem csoport tagja, hogy kiközösítések ellenére csináltatnám. egyszerűen szeretnék, és tetszik. érdekel hogy ezt hogy kezdjem el? mit kell a fülbe tenni?
aki hülyeségeket ír, az írja haverjának, vagy ismerősének, de ne nekem- köszönöm- :)
Szerintem próbálj meg először egy fogpiszkálót beledugni.Nekem nincs,szóval ez csak tipp.
13/L
Most olvastam:tollbetéttel kezdték sokan,szerintem
próbáld meg azzal.
Én úgy kezdtem, hogy beleraktam egy körölakkal lakozott fogpiszkálót, ami persze nem akart először belemenni, úgyhogy óvatosan, fájdalom árán, fotgatva beleerőltettem. Aztán próbáltam tollbetéttel, nem sikerült, így beleraktam egy nagy, fehér gemkapcsot, és az maradt. Jobban tetszik. ^^
Főleg az miatt is hagytam abba a fültágítást, mert van néhány ismerősöm, akiknek mínuszban van az IQ-juk, de a fültágító ott a fülükben... Persze tudom, hogy szabad általánosítani, de erről sokan megfeledkeznek.
15/L
Hát, ha a másik füledben is van lyuk, akkor úgy tudom, nincs jelentősége. Amúgy a legjobbak azok a spirál alakú fokozatosan vastagodó tágeszek, de abból fontos, hogy műanyagot vegyél, ami könnyű. Én először egy vasból készülttel próbálkoztam, és olyan nehéz volt, hogy majd leszakadt a fülem tőle. Be is gyulladt, ki is kellett venni az egészet a francba.
22/l
ííí az kellemetlen.
mennyi idő alatt nyújtsam 6-8-asra?
még fáj a fülem, 2 napos a cucc. kicsit levedzett is, de nem vérzett be.
azt olvastam 1-2 hetente lehet 2 mm-ert nyújtani, így nem roncsolódik a fülszövete.
vélemény?
szerintem kár minden mm-nél új fültágítót venni, ha úgyis otthoni dolgokkal tágítod. én is benne vagyok most egy tágításba, 1 milinél járok és rendes fültágítót még nem érzékelt a fülem:D
fogpiszkálót és egyéb olyan fát, ami nincs lelakkozva semmi képpen ne rakj bele, mert begyullad, gennyesedik, vérzik, fáj.
én scoobydooval kezdtem, tökéletes volt. biztos ismeritek, karkötőket megmindenféle állatokat fűznek belőle.
aztán jött a tollbetét, fültisztító, nyalókás pálcika, szívószál. itt van 6milinél, azt hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!