Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az Aréna...

Mi a véleményetek az Aréna Pláza, vagy az Allee MAC boltjáról? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Olvastam már sokmindent, és érdekelne, hogy milyen a kiszolgálás, milyen a bolt felszereltsége, eladók szakértelme, hozzáállása...sok rosszat hallottam már, hogy lenézik a vásárlót, meg hasonlók, de ha tényleg igaz, akkor nem viszem oda a pénzem...Megdolgoztam érte, és inkább olyan helyen költeném el, ahol normálisak...nem kell körbeudvarolni, de szakszerű, emberséges kiszolgálást szeretnék...Vagy csak bizonyos emberekkel ilyenek? A kérlek, légyszíves, köszönöm kihozza belőlük a "tündéri" eladót?
2010. nov. 22. 16:26
 1/1 anonim ***** válasza:
arénában nem voltam. a váci utcában kedvesek, és szívesen segítenek. az alleeban borzasztó a kiszolgálás! amikor szemfestékes csomagot kerestem tavaly, ajánlgatták a szájfényeket :D mostanság meg elég lekezelőek tudnak lenni. szóval inkább valamelyik másikba menj, ha kedvességet vársz. plusz, az alleeban nem is biztos, hogy megtalálod amiért méssz, én is végül a váciban szoktam kikötni.
2010. nov. 22. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!