2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom,engem érdekelne azért kérdeztem...
2010. nov. 18. 15:33
5/12 anonim válasza:
Ez de ocsmány... egyböl bele is akadna valamibe és tépné le a körmöddel együtt.
16/L
6/12 anonim válasza:
Jesszusom. Nem lehet kellemes érzés amikor beakad. Bár az ilyen nagy körmű lányok a s*ggüket se nagyon tudják törölni, szóval...
7/12 A kérdező kommentje:
Fúj ez tényleg csúnya. :S
2010. nov. 18. 16:24
9/12 anonim válasza:
Én most csináltam meg pont ezt a piercinget és nekem nagyon tetszik eddig. Remélem nem fogok beleakadni semmibe :S :D Biztos nem lehet kellemes érzés.
Nem vagyok valami p*csa, de én imádom a körmöm/körmöket és egyszer szeretnék elvégezni egy körmös tanfolyamot is. Egyszerűen mindenért oda vagyok ami ezzel kapcsolatos épp ezért is vettem meg ezt a szettet.
Elég könnyű volt átfúrni a körmöm, bár a piercing beakasztásával eljátszadoztam.
18/L
10/12 anonim válasza:
Nekem már több hónapja vannak bent körömpiercingek, minden hónapban csináltatok egyet a körmömre, és nekem eddig semmi gondom nem volt vele. nem akadályoz semmiben, nem kényelmetlen, ha rendesen meg van csinálva nem is akad bele semmibe. ha valakinek beakad, akkor a körmösével van gond, váltsa le :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!