Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Linkelnétek nekem 1000Ft...

Linkelnétek nekem 1000Ft alatti elegánsabb ékszereket?

Figyelt kérdés

Mit értek elegáns alatt?

Hát két hét múlva lesz egy esküvő. A bátyámé. És szeretnék 1000Ft alatti ékszereket vásárolni. Akár neten vagy valahol Vp-ben. Mert ott lesz az esküvő. És nem ismerem Veszprémet. Nincs sok pénzem rá, mert csak 10000Ft-om volt és maga a ruha 7000Ft-volt.

Szeretnék fekete kiegészítőket mert az passzol a ruhámhoz. Azért kéne 1000Ft alatt, mert még az ajándékot is meg kéne vennem nekik.

A válaszokat előre is köszönöm:) Légyszíves a linket ne feledjétek el:) Az árat is majd írjátok oda ha lehetne:) Köszönöm:)

2010. nov. 14. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress fel 1-2 bizsus üzletet, nagyon jókat lehet venni, és kb 1000 ftból kitudod hozni a fülbevalót, meg a nyakláncot, vagy akár a karkötőt...de 1500-ből már mindhármat.

Mutatok 1-2t, és árat is írok hogy nálunk kb mennyi.

pöttyfülbevaló: [link] - kb 3-400

Nem tudom milyen idős vagy, de ha fiatal, akkor egy ilyet is eltudok képzelni: [link] -3-400ft

Vagy 5-600 ftért tudsz már venni ilyen szettet,füli + nyaklánc: [link] - na ezt eltudnám képzelni

Vagy: [link]

- [link] 5-600 ft

Nyaklánc: egy egyszerű fekete gyöngysor: [link] kb 500ft

Elegánsabb: [link] igaz nem fekete, de ilyesmit kereshetsz, ha tetszik

Karkötő: ilyesmi karperecek: [link]

[link]

Hát neten ennyit találtam hirtelen.

A Bijou Brigitte-t nem ajánlom, ha ilyen kis összegben szeretnél vásárolni, inkább kis bizsusok,rossmann,fodrászkellékes,vagy kínaiban is szoktak lenni bizsuk. Nézelődj. Remélem segítettem. :)

2010. nov. 15. 16:16
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. nov. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!