Lányok fiúk! Mit gondoltok a műkörömről?
Én műkörmös vagyok ,én sem szeretem a csicsás körmöket.szerintem lehet egy műköröm nagyon ízléses,egyszerű.
Az pedig hatalmas tévhit,h az rakat műkörmöt aki igénytelen.Nem arról van szó,h ki mennyit foglalkozik a saját körmével.
Sokaknak túl gyenge a körme és hiába eszik sok vitamint,meg kenegeti köröm erősítő lakkal,mert akkor is olyan marad,meg a köröm lakk a saját körömről nagyon hamar lepattog és szerintem az tényleg nagyon igénytelen.
(=
Nekem is volt 3 hónapig.aztán leszedettem pihentetni a sajátomat,de most gondolkodom hogy ujra megcsináltatom,de megint csak 2-3 hónapra, mert hiányzik és időm meg türelmem sincs a sajátommal pepecselni.
Még jöhetnek a vélemények. (=
Aki írta hogy műkörmös annak teljesen igaza van!Nem azért rakat valaki műkörmöt mert idénytelen,hanem pont azért mert vagy odafigyel a körmeire és tudja hogy neki nem olyan szép és kezelhető körme van akkor az nem tud mást csinálni!Volt a tv-ben egy lány akinek egyszer e pedikűrös elrontotta a lábán a körmöt,és a lábára kellett műkörmöt rakni,vagy kötözni naponta,amire nem volt ideje mert dolgozott!
Amúgy ha valaki néztem azt hiszem tegnap(azaz vasárnap) volt az rtl-en a mis word királynőválasztás!
És ha megfigyeltétek senkinek nem volt műkörme hanem teljesen a rózsaszín részig le volt vágva mindenkinek!Talán egy-két lánynak volt egy picit hosszabb de neki is sajátja volt!
Amúgy én elviselem a műkörmöt,sőt ha szép és igényes akkor még tetszik is és csináltatok is!De ha valaki abban hozzá mer nyúlni pl a sütemény tésztájához amikor főz/süt,vagy bármihez attól rosszul vagyok!!!
Bocsi kicsit hosszú válasz lett...:D!!
Bocsi....!!
Szerintem műkörmöt csak az hordjon/viseljen,aki amellett is ápolt.Mármint haj,bőr stb.Van olyan osztálytársam.NEM is 1 akinek van,az 1iknek meg folyton zsíros a haja.XDD
Nekem am a francia műkörmök tetszenek,ami egy kis ezüst csillámporral van megdobva.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!