Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok fiúk! Mit gondoltok a...

Lányok fiúk! Mit gondoltok a műkörömről?

Figyelt kérdés
Egy egyszerű nem túl hosszú szolid műkörömre gondolok (:
2010. nov. 13. 13:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
műköröm, műszempilla, műmell, push up melltartó, póthaj, kollagénes szájfény, mi jön még? kihagytam valamit? semmi nem igazi már a csajokon, undorító minden ilyesmi és túlzás, olyan lusta legyen valaki hogy ne legyen 5-10 perce a körmei ápolására... nanemár.
2010. nov. 14. 01:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Én műkörmös vagyok ,én sem szeretem a csicsás körmöket.szerintem lehet egy műköröm nagyon ízléses,egyszerű.

Az pedig hatalmas tévhit,h az rakat műkörmöt aki igénytelen.Nem arról van szó,h ki mennyit foglalkozik a saját körmével.

Sokaknak túl gyenge a körme és hiába eszik sok vitamint,meg kenegeti köröm erősítő lakkal,mert akkor is olyan marad,meg a köröm lakk a saját körömről nagyon hamar lepattog és szerintem az tényleg nagyon igénytelen.

2010. nov. 14. 12:40
 13/15 A kérdező kommentje:

(=

Nekem is volt 3 hónapig.aztán leszedettem pihentetni a sajátomat,de most gondolkodom hogy ujra megcsináltatom,de megint csak 2-3 hónapra, mert hiányzik és időm meg türelmem sincs a sajátommal pepecselni.

Még jöhetnek a vélemények. (=

2010. nov. 14. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Aki írta hogy műkörmös annak teljesen igaza van!Nem azért rakat valaki műkörmöt mert idénytelen,hanem pont azért mert vagy odafigyel a körmeire és tudja hogy neki nem olyan szép és kezelhető körme van akkor az nem tud mást csinálni!Volt a tv-ben egy lány akinek egyszer e pedikűrös elrontotta a lábán a körmöt,és a lábára kellett műkörmöt rakni,vagy kötözni naponta,amire nem volt ideje mert dolgozott!

Amúgy ha valaki néztem azt hiszem tegnap(azaz vasárnap) volt az rtl-en a mis word királynőválasztás!

És ha megfigyeltétek senkinek nem volt műkörme hanem teljesen a rózsaszín részig le volt vágva mindenkinek!Talán egy-két lánynak volt egy picit hosszabb de neki is sajátja volt!

Amúgy én elviselem a műkörmöt,sőt ha szép és igényes akkor még tetszik is és csináltatok is!De ha valaki abban hozzá mer nyúlni pl a sütemény tésztájához amikor főz/süt,vagy bármihez attól rosszul vagyok!!!

Bocsi kicsit hosszú válasz lett...:D!!

Bocsi....!!

2010. nov. 15. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem műkörmöt csak az hordjon/viseljen,aki amellett is ápolt.Mármint haj,bőr stb.Van olyan osztálytársam.NEM is 1 akinek van,az 1iknek meg folyton zsíros a haja.XDD

Nekem am a francia műkörmök tetszenek,ami egy kis ezüst csillámporral van megdobva.:D

2010. dec. 12. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!