Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a neve ennek a színnek...

Mi a neve ennek a színnek (rúzs v. szájfény)?

Figyelt kérdés

[link]

bejártam a várot,de ilyet sehol nem találok

inkább szájfényben kéne

ha esetleg van ötletetek,hogy hol tudok ilyet venni esetleg rendelni,akkor légyszi osszátok meg velem (nem pesti vagyok) előre is köszi

2010. nov. 11. 19:57
 1/10 A kérdező kommentje:
akarom mondani bejártam a várost!xD
2010. nov. 11. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
én majdnem biztos vagyok benne hogy minden rossmannban és dmben van.. nemtudom hol kerested..
2010. nov. 11. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Esetleg AVON katalógusban megnézhetnéd.
2010. nov. 11. 20:09
 4/10 A kérdező kommentje:

az összes létező helyre bementem,ahol kozmetikumokat árulnak

amug avon-ba is megnéztem már,de valaki megtudná mondani,hogy mi a szín neve,végülis a kérdés az volt.

2010. nov. 11. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rúzs és rajta szájfény.

De amugy olyan plázacicás véleményem szerint.

Vajon fel van töltve a szája?Nagyon úgy néz ki.

2010. nov. 11. 20:12
 6/10 A kérdező kommentje:
hát akkor ez is jó kör volt...
2010. nov. 11. 20:38
 7/10 hot_kiss ***** válasza:
100%

Figyelj. Most mi innen honnan tudnáánk neked megmondani a pontos számát? Max. esetleg hasonlót találhatsz. Aztis dm, Rossman, AVON.

Egyébkéntszerintem töltött is a szája meg rúzs és szájfény.

2010. nov. 12. 14:21
 8/10 A kérdező kommentje:

ki a francot érdekel,hogy fel van-e töltve a szája.azért kérdeztem,ha esetleg valakinek van hasonló akkor talán tudja..meg milyen pontos számát?

áááá mindegy...tudtam,hogy feleslegesen teszem fel a kérdést...

2010. nov. 12. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia, én ilyen színű rúzst vettem az 1 eurós boltban Tatabányán, nem tudom hova valósi vagy, de gondolom felétek is van ilyen bolt. "Cantare" a márkája, de most nézem, hogy szinkód nincs rajta meg semmi. Durván pink szine van, de ha felkened akkor ilyen mint a képen. Csak kell rá szájfény is, hogy ilyen fényes legyen. És csak 290ft.
2010. nov. 12. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Maybeline super stay matte ruzsainal van barbie rózsaszín :D kit erdekel hogy plázacicás az a cél csajos szin nagyon.
2020. jún. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!