Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szájfény/rúzs fixálót...

Milyen szájfény/rúzs fixálót ajánlotok?

Figyelt kérdés
igazából még azt sem tudom, hogy milyen márkáknak van. Csak egyszer kaptam kölcsön egyik barátnőmtől és beleszerettem, de nem tudom hol lehet kapni és melyik márka éri meg.
2011. márc. 23. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha pesti vagy, akkor az Ó utcai sminkboltban keress, ha nem, akkor pedig van a bioltnak webshopja:)
2011. márc. 23. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem vagyok pesti, Kecskeméten lakom. De a webshopba benézek! :))
2011. márc. 24. 08:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem szükséges semmie xtra mielőtt felviszed a rúzst/szájfényt kennd be az ajkaidat alapozóval hogy teljesen elmattítsa utána vidd fel a rúzst..fogj egy zsebkendőt tedd az ajkaid közé erősen nyomd rá hogy levegye a fölösleget utána megint kend be vele ettől egész nap tartos lesz a leghitványabb ruzzsal is..:D
2011. márc. 24. 13:30
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, ki fogom próbálni! :)
2011. márc. 25. 08:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Na ez nekem nem jön be, pedig próbálkoztam. Olyan kéne, ami ilyen átlátszó folyadék és megszárad a szájamon vagy mi. Egyszer kaptam kölcsön barátnőmtől, de azóta sem láttam ilyet(drogériában)
2011. máj. 3. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Loreal Infallible:)
2011. máj. 4. 18:13
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi ki fogom próbálni! :)
2011. máj. 5. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!