Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok tartós drogériás...

Tudnátok tartós drogériás sminkeket ajánlani? (Alapozó, rúzs, pirosító)

Figyelt kérdés
Hiába használok primert, 1-2 óra alatt lekopik az alapozó az arcomról, a rúzs pedig egy evés - ivásig bírja.
tegnapelőtt 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Primer + alapozó után használsz fixálót? Ha nem, inkább azt kéne keress szerintem. Én csak BB vagy CC krémeket használok, de ha rendesen fixálom meg sem mozdul egyik sem pedig több fajtát használok.

Rúzs: Maybelline SuperStay Matte folyékony, lerobbanthatatlan de szárít.

Maybelline Vinyl Ink

Max Factor Lipfinity rúzs

tegnap 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:
A Maybelline rúzsai tényleg nagyon jó!! +1 szavazat
tegnap 01:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Első, néha használok fixálót, néha elfelejtem, de sok hasznát nem láttam eddig. Megkérdezhetem, hogy milyen primert és fixálót használsz?
tegnap 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:

+1 a Maybelline SuperStay Matte folyékony rúzsra. Tényleg leszedhetetlen, órák után is. Evést/ivást mindent bír. A Maybelline Vinyl Ink nekem szintén nagyon tartós, de sajnos sokkal kevesebb színben kapható.

Alapozót nehéz ajánlani. Sok keresgélés, mire a te bőrödnek megfelelőt megtalálod. És akkor még lehet primerrel meg fixálóval is kísérletezni. Én szintén Maybelline, néha Catrice alapozókat használok, nekem elég a fedése. Nem teszek alá primert, és csak simán púderrel fixálom, nekem elég így is.

tegnap 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Catrice The Hydrator Plump & Fresh primer + általában Maybelline fit me fehér púderével fixálok.

Ha erősebb smink vagy extrém sokáig kell tartson akkor Loreal Infaillible fixáló spray (piros).

1-es voltam

tegnap 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!