Tudnátok tartós drogériás sminkeket ajánlani? (Alapozó, rúzs, pirosító)
Primer + alapozó után használsz fixálót? Ha nem, inkább azt kéne keress szerintem. Én csak BB vagy CC krémeket használok, de ha rendesen fixálom meg sem mozdul egyik sem pedig több fajtát használok.
Rúzs: Maybelline SuperStay Matte folyékony, lerobbanthatatlan de szárít.
Maybelline Vinyl Ink
Max Factor Lipfinity rúzs
+1 a Maybelline SuperStay Matte folyékony rúzsra. Tényleg leszedhetetlen, órák után is. Evést/ivást mindent bír. A Maybelline Vinyl Ink nekem szintén nagyon tartós, de sajnos sokkal kevesebb színben kapható.
Alapozót nehéz ajánlani. Sok keresgélés, mire a te bőrödnek megfelelőt megtalálod. És akkor még lehet primerrel meg fixálóval is kísérletezni. Én szintén Maybelline, néha Catrice alapozókat használok, nekem elég a fedése. Nem teszek alá primert, és csak simán púderrel fixálom, nekem elég így is.
Catrice The Hydrator Plump & Fresh primer + általában Maybelline fit me fehér púderével fixálok.
Ha erősebb smink vagy extrém sokáig kell tartson akkor Loreal Infaillible fixáló spray (piros).
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!