Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen parfümöt adjak a...

Milyen parfümöt adjak a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Karácsonyi ajándékokra készülök. Egy pulóvert már vettem neki, de szeretnék még egy parfümöt is. Csóró vagyok, max 10.000Ft-om van rá. Olyan boltot keresek, ami miskolcon is elérhető (vagy esetleg webshop-ot, ha még ideér addig).

Értelemszerűen nem a férfitársaimat kérdezem, hanem a nőket.

Előre is köszönöm.

tegnap 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk a barátnőd ízlését.

Kérdezd meg egy barátnőjét vagy menjetek el együtt plázázni, szagolgassatok és jegyezd meg melyik tetszik neki.

Vagy találj ki más ajándékot

tegnap 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amilyet ő használ vagy szeret. Nincs általános válasz. Ha nem ismered az ízlését, jobb ötlet lehet vagy utalványt venni neki, vagy rákérdezni előre.
tegnap 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudjuk, hogy milyen illatot szeret márkát nem nagyon tudunk mondani. Viszont most a rossmanban elég sok leárazás van parfümökre, ott esetleg szétnézhetsz
tegnap 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Dm-ben, rossmannban vannak olcsóbb parfümök, de ha nem ismered elég jól az ízlését, inkább egy ajándékutalványt vegyél neki ilyen értékben és majd választ magának ő valamit, ami biztos tetszik neki.
tegnap 17:32
 5/7 boma204 válasza:

Csak spontán beszélgetés közben kérdezd meg melyik illat/parfüm tetszett neki eddig valaha a legjobban. Ha megkérdezi miért, kamuzz be valamit.

Én azt szoktam mondani, karácsony közeledtével nem illik visszakérdezni. Párom megérti.

tegnap 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ugye megvan, hogy nem gáz megkérdezni valakit, mit szeretne, majd azt megvenni neki? Az ajándéknak nem kell meglepetésnek lennie.
ma 04:15
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Ja, és ha hord parfümöt, vedd meg neki azt, ha nem, lehet nem is akar hordani. Ha nem tudod, mit akar, akkor ne vegyél neki, mert neki kell hordania akkor is, ha kiszabott büdösnek tartja. Csóróként ne játssz Dagobert bácsit.
ma 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!