Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok szemre való glitteres...

Tudnátok szemre való glitteres/csillámos terméket ajánlani?

Figyelt kérdés

Ilyesmi hatást keresek:

[link]

[link]

Főleg pezsgősebb színt szeretnék, esetleg bronzosabb árnyalat is lehet. Lehetőleg drogériás, nem szeretnék kínai oldalakról rendelgetni. A NYX glitterjéről tudok csak, de nem igazán tetszenek a színek, illetve ennél ligtosabb textúrára gondoltam. Főleg így az ünnepekre szeretném használni, de nem igazán találtam meg a megfelelőt. Tudtok esetleg ajánlani nekem valami ilyesmit?

dec. 6. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
tudom, hogy ez highlighter amúgy, de esetleg az Essence - my heart beats disco?
dec. 6. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Barry M csillámai nagyon jók.

[link]

dec. 7. 00:17
 3/4 _Cherrybomb_ ***** válasza:

Tudom ajanlani a catrice palettajat, amiben vannak szep csillogosak ami olyan, mint a kepen

[link]

Vagy a makeup revolution palettajat

[link]

Illetve a wet n wild monojat

[link]

dec. 14. 03:43
 4/4 anonim ***** válasza:

A Lethal Cosmetics fényes, duokróm, csillámos szemhéjpúderei brutálisan néznek ki.

Nem olcsó mulatság, viszont látványban, minőségben nem veri semmi.

dec. 14. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!