Milyen alap sminkes eszközöket vegyek?Van esetleg egyben egy alap csomag ami jó?Alapozó,púder,ecsetek,szemhélyra stb.Szeretném elkezdeni sminkelni magam.
Én ezeket használom:
Primer - plump right back
Alapozó - Maybelline super stay skin tint
Korrektor - Maybelline instant anti-age eraser
Szempillaspirál - Maybelline lash sensational
Szemöldökre - Maybelline express brow szemöldökceruza
Púder - Rimmel London stay matte
Szájra - mostanában Maybelline szájceruza mert egyáltalán nem kenődik el, de igazából majdnem mindegyik jó én az essenceseketbis már próbáltam azok sem voltak rosszak.
Meg én szájfényt szoktam még használni abból az essences juicy bomb-ot de az essencenek ezek a szájra való sminkjei egyébként nagyon jók azokat tudom ajánlani mert tök olcsók, meg nekem van lifter glossom az is tök jó szépen csillog.
Pirosító - hát én ebből egy érdekes márkát használok másikat még nem is próbáltam.A márka hypoallergenic és amúgy ez is tök jó,szeretem, viszont ez is csillog szóval ha neked az nem tetszik akkor ezt nem ajánlom.
Én szoktam még a catrice-től ezt az under eye brightener-t használni mert nekem NAGYON karikásak a szemeim és csak ez takarja el rendesen.
Ecseteket annyira nem használok, vannak de nem nagyon használom.
Nekem van egy ecsetem azzal szoktam felvinni a korrektorom az van ráírva hogy Alicia da Silva még régebben a Müllerben vettem.
Illetve szemöldökhöz is van egy mondhatni pici ecsetem ami lapos es a vége ilyen íves (jobban nem tudom elmondani)
Ezen kívül van még egy ecsetem amit a pirosító felvitelére használok meg van egy púder ecsetem is de azt nem szeretem, nem használom.
Púdert en ezekkel a kis szivacsokkal viszek fel aminek ilyen "háromszög" alakja van.
Szerintem leírtam mindent amit szerettem volna, remélem segít :)
Azért nem annyira vannak ilyen csomagok, mert pl. az alapozó és a korrektor elég enyéni, hogy kinek milyen árnyalat a jó, a rúzs is ízlés kérdése.
Ecsetcsomagok viszont vannak. Ez pl. nagyon jó szerintem, ilyet én is vettem pár éve és nagyon szeretem őket:
Ha ennél valami olcsóbbat keresel, akkor a DM sajátmárkás és az Essence ecseteiből tudsz magadnak összeválogatni.
Sminktermékekből meg szerintem nem feltétlenül kell egyszerre mindent megvenni, kezdd a nagyon alap dolgokkal, először tanuld meg azokat használni és utána fokozatosan tudod bővíteni a készleted. Ha eddig nem sminkeltél, nem kell eljutni egyik napról a másikra oda, hogy kontúrozol meg szemhéjfestéket is használsz. Ezek amúgy is olyanok, hogy amíg nem megy szépen, jobb nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!