Karácsonyra milyen parfümöt vegyek 21 éves fiatal nőnek?
Calvin Klein Euphoria
Carolina Herrera Good Girl Supreme
Rabanne Lady Million
Köszönöm! :-)
Volt nekem is CK Euphoria, vagy lehet, hogy van már újabb változat is, én azt, vagy 10 éve kaptam szintén karácsonyra, és annyira émelyítőnek éreztem, hogy elajándékoztam.
CH Good Girl is volt, de lehet, hogy nem a Supreme, viszont azt nagyon szerettem én is.
Rabanne-t láttam már, de nem ismerem.
Versace már nem menő? :-)
2: Euphoria szerintem télre jó. Máskor nekem is túl erős. Viszont van eau de toillette változata, ami nekem kellemesebb, mint a eau de parfum.
Nekem a Supreme sokkal jobban tetszik, mint a sima Good Girl.
Versace, mint márka lehet, hogy menő. De én eddig amiket szagoltam, mind büdös öreglányos illatúak voltak. De nyilván nem ismerem az összeset.
Hát nem leszólni akarom az ötletedet, de szerintem a parfüm csak akkor tuti siker, ha konkrétan tudod, milyet szeret (nem jellemzőket, hanem adott márka adott típusát).
Én inkább minta szettet vettem volna a helyedben, pláne ha első “igazi” parfümje lesz a lánynak, hiszen még ő sem tudja akkor, mi tetszik neki igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!