Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Karácsonyra milyen parfümöt...

Karácsonyra milyen parfümöt vegyek 21 éves fiatal nőnek?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék parfümöt venni egy rokonnak, de nem nagyon szoros a családi kapcsolat, évente 2-3 alkalommal találkozunk. 21 éves fiatal nő, szereti a csilli-villi dolgokat. Én jóval idősebb korosztály vagyok és fogalmam sincs, hogy mostanában a fiatal hölgyeknél mely parfümök a "menők". Igazi parfümje még nincs, de nagyon szeretne. Az édes, virágos illatokat szereti, de mindenképp valami trendi kellene. Segítenétek?

#parfüm #ajándék fiatal nőnek
nov. 20. 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Calvin Klein Euphoria

Carolina Herrera Good Girl Supreme

Rabanne Lady Million

nov. 20. 10:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :-)

Volt nekem is CK Euphoria, vagy lehet, hogy van már újabb változat is, én azt, vagy 10 éve kaptam szintén karácsonyra, és annyira émelyítőnek éreztem, hogy elajándékoztam.

CH Good Girl is volt, de lehet, hogy nem a Supreme, viszont azt nagyon szerettem én is.

Rabanne-t láttam már, de nem ismerem.

Versace már nem menő? :-)

nov. 20. 10:46
 3/9 anonim ***** válasza:

2: Euphoria szerintem télre jó. Máskor nekem is túl erős. Viszont van eau de toillette változata, ami nekem kellemesebb, mint a eau de parfum.

Nekem a Supreme sokkal jobban tetszik, mint a sima Good Girl.

Versace, mint márka lehet, hogy menő. De én eddig amiket szagoltam, mind büdös öreglányos illatúak voltak. De nyilván nem ismerem az összeset.

nov. 20. 10:49
 4/9 A kérdező kommentje:
A Supreme megjelenése is csajos, tetszik, lehet, hogy azt fogom venni :-)
nov. 20. 10:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Megrendeltem a Supremet, remélem örülni fog neki. Jókat írnak róla.
nov. 20. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Szuper :) Szerintem jó lesz, meg látványos az üvege is.
nov. 20. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Rendelj temuról
nov. 20. 12:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Kizárt, hogy ajándékot onnan rendeljek
nov. 20. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát nem leszólni akarom az ötletedet, de szerintem a parfüm csak akkor tuti siker, ha konkrétan tudod, milyet szeret (nem jellemzőket, hanem adott márka adott típusát).

Én inkább minta szettet vettem volna a helyedben, pláne ha első “igazi” parfümje lesz a lánynak, hiszen még ő sem tudja akkor, mi tetszik neki igazán.

nov. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!