Egy ilyen lánc tetszik a nőknek egy pasin, vagy már ez is túlzás/felesleges?
Férfiként jelenleg nem hordok semmilyen ékszert, karórát sem.
Nézelődtem a neten, hogy mik vannak és ez tetszik:
Illetve a hasonló karkötő is.
Viszont mivel nem hordok és az elmúlt 26 évben soha nem is hordtam ékszereket, még egy ilyen “semmilyenebb” nyakláncot is furcsa érzés lenne felvenni…
A nőknek általában mi a véleménye az ilyen relatíve visszafogottabb, sima lánc kiegészítőkről?
#1.
A dzsukel nem azt jelenti, hogy kutya? Miért vagyok kutya? 🤷🏼
Ez nőtípustól függ. Milyen nők tetszését szeretnéd elnyerni vele?
Illetve, hogy milyen ruhadarabokhoz társítod. Írok erre két kontrasztos példát, de amúgy tényleg csak az ember fantáziája szab határt a variációk sokféleségének.
Az első, ha mondjuk egy fehér pólót veszel fel farmernadrággal, ezzel a lánccal, meg mondjuk felveszel rá egy zakót, vagy egy barna "őszies" szövetkabátot, bakancsal, akkor egy nagyon eklektikus, lezser, de elegáns összhatást érhető el vele.
A második, eltekintve attól, hogy November van. Pl. ez a nyaklánc egy trikóval, melegítőnadrággal, meg esetleg a 90-es éveket idéző nonfiguratív tetoválással kifejezetten prolis. További jelzőket nem használok. Ezért írtam az elején, hogy a nő személyétől függ. Mert sok nőnek a második verzió is bejön....
Tehát azt lehet mondani, hogy maga a nyaklánc, legalább is a képen szereplő, válthat ki pozitív hatást, de ha nem jól kombinálva, akkor akár még közönséges is lehet, ahogy a legtöbb ruhadarab, és kiegészítő, ha előnytelenül vannak összeválogatva.
Még annyit tennék hozzá, hogy a legelegánsabb kiegészítők, amit egy férfi viselhet szerintem a karóra, barna vagy fekete bőrszíjjal, a kalap, és még a sál. Bár személy szerint a klasszikus eleganciát kedvelem. Nő típus ide vagy oda, az elegáns férfiak általában a legtöbb nőnek tetszenek. Azzal nem lehet annyira mellélőni, ha már az ellenkező nem érdeklődésének felkeltése a cél.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!