Hol kehet kipróbálni, hogy milyen hegedűlni? Egy hangszeren sem játszom. Tetszik a hegedű hangja, de nem tudom, hogy nekem való-e. Nem szeretnék feleslegesen venni hegedűt (drága).
Mint az előző válaszoló mondja. Max ha az neked elég akkor bemehetsz egy hangszerüzletbe és "nyivákolhatsz" rajta, de annyiból tényleg csak a fogását és ilyen alap valamit tudsz leszűrni. Az is több a semminél és hátha neked elég. Talán próbáld ki.
Én is próbáltam már, de nem akartam hegedülni, csak volt alkalmam a kezembe venni hegedűt és kíváncsi voltam. Olyan macskazenét adtam elő, hogy mindenki menekült amerre látott. :)
Esetleg olyat lehet, hogy pár hónapra "kipróbálod" úgy, hogy elmész zenesuliba, beiratkozol és ott általában tudnak kölcsönözni hangszert. Fél évig jársz tanárhoz, és még hangszer is lesz a kezedben.
Arra készülj fel, hogy a hegedű nem olyan hangszer amivel hamar van sikerélményed. Szinte bármelyik másik hamarabb élvezhető. Először tényleg elég macska zene kategória, és tehetségtől függően pár év mire élvezhető.
Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!