Debrecenben hol éri meg a leginkább nyomatni/fénymásolni?
Debreceni 19/F vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy hol a legolcsóbb a nyomtatás, és a fénymásolás, illetve hol tudnak úgy nyomtatni egy dokumentumot, mint 1 könyv, és utána befűzni, meg ilyenek?
Én általában a Kossuth utcán szoktam az Internet Café-ban, mivel ott diákkal 6 Ft-ért nyomtatnak. Mondjuk volt egy idő amikor felemelték 10 Ft-ra, de ha jól tudom már újra csak 6 Ft.
Ezen kívül még a Méliusz könyvtárban szoktam, viszont ott elég drága, de legalább kényelmes.
Olyat is hallottam, hogy a Kassain volt a legolcsóbb, de az már bezárt.
Nem szeretném ezt túlságosan boncolgatni, de úgy gondoltam ez másnak is hasznos lehet, ezért megér egy kérdést.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Árakat ugyan nem tudok, de az egyetem campusain szinte mindenhol van ilyen irányú bolt. Ők speciálisan fel vannak készülve minden elképzelhető elvárásra, és gondolom az árak a hallgatók fizetőképességéhez idomulnak.
(a nagyerdein pl. abban az épületben (is) van, ahol az OTP-nek is és az Erste banknak is van kirendeltsége - nyugodtan bemehetsz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!