Szalagavatóra szeretnék alapozót vásárolni. Melyik a legjobb drogériás alapozó ami több árnyalatban is elérhető, matt a hatása, magas a fedése azaz nem kopik le az este folyamán és nem túl drága?
Figyelt kérdés
Nem szoktam alapozót használni ezért nem akarok egy drágábbra beruházni mivel csak 1x vagy nagyon max 2x fogom használni.nov. 8. 22:57
1/5 anonim válasza:
Színezett BB krémet használnék a helyedben, az kevésbé vakolat hatású. Például Garnier, én azt szoktam, tartós, teljesen jó, olcsó.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék sminkeshez elmenni :D
nov. 9. 19:45
4/5 anonim válasza:
Catrice HD Liquid Coverage Alapozó
Kb 3000 Ft, matt, a fedése inkább közepes, de ez nem jelenti, hogy lekopna az este folyamán. Sokan szeretik, én is próbáltam, csak nekem inkább száraz a bőröm és így száratott, de ezt leszámítva én is szerettem.
Annyi probléma lehet, hogy csak 4 árnyalat van, de érdemes ránézni, mert ha találsz olyat, ami elég jól egyezik, akkor jó választás lehet.
A kimondottan olcsóbbak közül ezt tudom ajánlani. Amúgy a Loreal alapozói is jók, de az 5000 Ft felett van, nem tudom mi fér bele.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ajánlást:)
nov. 17. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!