Budapesten melyik a legjobb szalagavató ruhakölcsönző?
Ugyanazt ajánlom én is, nézz körül az Erzsébet körúton, van vagy ott 20 szalon, mindegyikben minimum 100 ruha. Nem jellemző rájuk egy-egy stílus, így körbe kell nézni mindenhol, elmondod, mi az elképzelésed, és az eladó készségesen segít.
Én is voltam a Boglárkában, nem volt szimpatikus, nagy a sürgés-forgás, szerintem a népszerűségük a teljesítményük rovására megy. Amiket ott találtam ruhákat, azok már szintén mind foglaltak voltak.
Én egy kicsi szalonban találtam meg a tökéleteset, amit nem is bánok, mert lesz majd rám ideje az eladónak a ruha igazításánál. :)
Melyik csajt kaptad? Én egy ugri-bugrit, aki már ki is kapta a ruhát a kezemből, hogy megnézze, szabad-e, ha már öt másodpercnél tovább nézegettem az adott darabot. :D Kedves volt, csak tényleg nagy a nyomás rajtuk. Egy másik eladó viszont nagyon nem volt szimpi, örülök, hogy nem ő jutott nekem, mert tuti beszólt volna a túlsúlyom miatt.
Már sikerült lefoglalnod a ruhád egyébként? :) Ha igen, melyik szalonból?
Igen sikerült!:) Golden Rose szalonból! Nagyon kedves eladóhölggyel
Csak rajtam volt a figyelem. A ruhában 10 percig élvezkedhettem ameddig megírta a papírokat is és a ruha egyszerűen mesés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!