Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Budapesten melyik a legjobb...

Budapesten melyik a legjobb szalagavató ruhakölcsönző?

Figyelt kérdés
Néztem neten a Boglárka szalont ahol csodálatosan szép ruhák vannak (hasonlókat keresek) csak ott már szinte az össszen olyan ruhát amit szerettem volna,lefoglalták. Egyszerű (semmi giccses masnik,flitterek meg stb. nem kell rá),pánt nélküli és tüll szoknyás ruhát szeretnék. Melyek a legjobb Pesti szalonok? Mit ajánlotok?
2014. júl. 13. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb, ha elmész az Erzsébet körútra és körbenézel több szalonban. Én ezt csináltam, végül a Monroe Szalon mellett döntöttem, mert szimpatikus volt az egész bolt, az ára sem volt vészes. A Boglárka szerintem egy szar, nem foglalkoznak az emberekkel, mintha futószalagon menne az egész, amikor a barátnőmet kísértem, a boltba se fértünk be, annyian voltak. És mindemellett szerintem az összes szalonban szinte ugyanolyan ruhák vannak... vagy legalábbis nem sokban térnek el, hiszen itt is figyelembe veszik az aktuális trendeket.
2014. júl. 14. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt ajánlom én is, nézz körül az Erzsébet körúton, van vagy ott 20 szalon, mindegyikben minimum 100 ruha. Nem jellemző rájuk egy-egy stílus, így körbe kell nézni mindenhol, elmondod, mi az elképzelésed, és az eladó készségesen segít.

Én is voltam a Boglárkában, nem volt szimpatikus, nagy a sürgés-forgás, szerintem a népszerűségük a teljesítményük rovására megy. Amiket ott találtam ruhákat, azok már szintén mind foglaltak voltak.

Én egy kicsi szalonban találtam meg a tökéleteset, amit nem is bánok, mert lesz majd rám ideje az eladónak a ruha igazításánál. :)

2014. júl. 19. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
*Teréz körúton
2014. júl. 19. 20:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha még segitek valakinek a döntésben,el kell mondjam hogy ma voltam Boglárka szalonban és teljesen egyetértek az előttem szólokhoz! A szalon olyan mint egy futószalag...Sürgés,forgás és szinte nem is foglalkoznak veled csak fel a ruha aztán le...Túl sokan vannak bent,az eladók nem kedvesek..Egyszóval csalódtam!
2014. júl. 28. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Melyik csajt kaptad? Én egy ugri-bugrit, aki már ki is kapta a ruhát a kezemből, hogy megnézze, szabad-e, ha már öt másodpercnél tovább nézegettem az adott darabot. :D Kedves volt, csak tényleg nagy a nyomás rajtuk. Egy másik eladó viszont nagyon nem volt szimpi, örülök, hogy nem ő jutott nekem, mert tuti beszólt volna a túlsúlyom miatt.

Már sikerült lefoglalnod a ruhád egyébként? :) Ha igen, melyik szalonból?

2014. júl. 29. 00:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen sikerült!:) Golden Rose szalonból! Nagyon kedves eladóhölggyel

Csak rajtam volt a figyelem. A ruhában 10 percig élvezkedhettem ameddig megírta a papírokat is és a ruha egyszerűen mesés:)

2014. júl. 29. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!