Nők! Ti szoktatok járni műkörmöshöz?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen gyakran?nov. 7. 10:03
1/7 anonim válasza:
Igen szoktam, mivel profi a csajszi, kb 5-6 hetente szoktam elmenni. 21N
2/7 anonim válasza:
Én csak növesztem meg esetleg átlátszó körömlakkal lefestem hogy ne törjön. Körmösnél sose voltam meg szerintem zavarna is😅 (19L)
3/7 Metionin válasza:
Nem, magamnak rakok fel géllakkot vagy néha építek körmöt.
4/7 anonim válasza:
Nem. Otthon szoktam géllakkozni, vagy van amikor sima körömlakkot használok. Igazából engem a hosszabb köröm nem csábít, meg a körmöm erőssége is ok, nincs szükségem műkörömre, igazából a szép minták, amiket lehet pinteresten látni, azok amik így megfognak, de őszintén, nekem rendszeresen nincs pénzem erre, meg én szerintem kényelmetlenül érezném magam, ott tölteni órákat pár hetente.
5/7 anonim válasza:
Nem. És csak hébe - hóba lakkozom, úgy egy évben 4-5 *.
7/7 anonim válasza:
Jártam hosszú évekig, majd elvégeztem a körmös sulit, így már magamnak csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!