Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nők! Ti szoktatok járni...

Nők! Ti szoktatok járni műkörmöshöz?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen gyakran?

nov. 7. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen szoktam, mivel profi a csajszi, kb 5-6 hetente szoktam elmenni. 21N
nov. 7. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak növesztem meg esetleg átlátszó körömlakkal lefestem hogy ne törjön. Körmösnél sose voltam meg szerintem zavarna is😅 (19L)
nov. 7. 11:28
 3/7 Metionin ***** válasza:
Nem, magamnak rakok fel géllakkot vagy néha építek körmöt.
nov. 7. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem. Otthon szoktam géllakkozni, vagy van amikor sima körömlakkot használok. Igazából engem a hosszabb köröm nem csábít, meg a körmöm erőssége is ok, nincs szükségem műkörömre, igazából a szép minták, amiket lehet pinteresten látni, azok amik így megfognak, de őszintén, nekem rendszeresen nincs pénzem erre, meg én szerintem kényelmetlenül érezném magam, ott tölteni órákat pár hetente.
nov. 7. 19:46
 5/7 anonim válasza:
Nem. És csak hébe - hóba lakkozom, úgy egy évben 4-5 *.
nov. 8. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, natúr körmöm van
nov. 8. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Jártam hosszú évekig, majd elvégeztem a körmös sulit, így már magamnak csinálom.
nov. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!