Mennyit költenek a nők egy évben műkörömre?
Figyelt kérdés
Barátnőm "műkörömös" tavaly vettünk, újítottunk fel és "gépesítettünk" neki egy kisebb ingatlant. Hitel is kellett a beruházáshoz de azóta bőven plusszos a vállalkozása. Előtte nem is gondoltam, hogy ilyenekre ennyi pénzt költenek az emberek.okt. 26. 15:10
11/18 anonim válasza:
Több nőnek van géllakkja. 50-es kolléganőim is mind körmöshöz járnak, és rövid, egyszínű géllakkot csináltatnak.
12/18 anonim válasza:
Havonta járok, egyszínű géllakra.
5000x12= 60.000
Ez így jó soknak tűnik :/
13/18 anonim válasza:
Soknak? 5 ezer az olcsó. Van róla képed?
14/18 anonim válasza:
Vidéki vagyok, itt ennyi.
Sima nude géllakk vagy francia géllakk.
15/18 anonim válasza:
Ja csak a minőség miatt kérdeztem, de mindegy.
17/18 anonim válasza:
Semennyit, magamnak lakkozom és növesztem.
18/18 anonim válasza:
16, nem segít, maga a munka érdekelt.
Pont nemrég voltam egy másik fórumon, ahol leírták, hogy milyen gyorsan/lassan dolgozik a körmös a körmükön. Akik azt írták, 1 óránál többet nem ülnének ott és linkeltek képet, azoknak úgy is nézett ki. Bár ha vidék, akkor ez az árral szerintem nincs összefüggésben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!