Mennyit költenek a nők egy évben műkörömre?
Figyelt kérdés
Barátnőm "műkörömös" tavaly vettünk, újítottunk fel és "gépesítettünk" neki egy kisebb ingatlant. Hitel is kellett a beruházáshoz de azóta bőven plusszos a vállalkozása. Előtte nem is gondoltam, hogy ilyenekre ennyi pénzt költenek az emberek.okt. 26. 15:10
1/16 anonim válasza:
Én 3 hetente járok, alkalmanként 6000Ft
4/16 anonim válasza:
Semmit. Itthon festem visszafogott színűre. Nevetségesek a fisfos színű nagy karmok.
5/16 anonim válasza:
Van aki sokat, van aki semmit. Mi köze az ételekhez?
6/16 anonim válasza:
80 000 -180 000 Ft átlagosan simán meg lehet.
7/16 anonim válasza:
Nincs is szebb, mint egy jó kis műköröm a műnőn.
8/16 anonim válasza:
Az megvan az ide kommentelőknek hogy a műköröm nem csak 10 centis tiritarka csillámos pillangós szörnyedvény lehet?
Sokkal igényesebb egy rövid francia/nude/ vagy akár színes manikűr mint a lerágott, töredezett, félig lekopott lakkos körmök
9/16 anonim válasza:
Én olyan nőt keresek, akinek szponzoralhatnam a műkörmeit!
Nem viccelek! Privatban elmondom...
10/16 anonim válasza:
6os vagyok, ki és miért pontozott le? Én nem voltam lusta utána számolni. Nekem pl évi 80 ezerben megállt, de van aki drágábban csináltatja, akár 2x annyiba van neki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!