Körmöt egyébként festő nők, lányok Melyik az a körömlakk szín, ami ➡️saját magadon⬅️ nem tetszik?
Figyelt kérdés
Most nem arra vagyok kiváncsi, hogy valaki úgy ahogy az egész dolgot elítéli, nem tetszik neki, stb.
Ez a kérdés azokhoz szól, akik tényleg festik maguknak, de vannak bizonyos színek, amik kategorikusan nem állnak jól.
Bőrszín miatt, pl nem illik hozzá, vagy asszociáltok valamire (pl sárga köröm és nikotin)
Tehát melyik az, amit TE MAGADON NEM SZERETSZ?
okt. 25. 07:41
A kérdező szavazást indított:
Fehér, és halvány gyöngyház
Sárga és barna árnyalatok, arany
Pirosak
Zöldek
Kékek
Bordók
Fekete, szürkék, ezüst
Bézs és test szín
Rózsaszín (nem természetes)
Nincs ilyen
16 szavazat
1/5 anonim válasza:
A rózsaszín. Másokon nagyon jól tud mutatni, de magamon nem viselem el egy árnyalatát sem.
2/5 anonim válasza:
Nekem is a rózsaszín. Ez a szín tetszik a legjobban, de nagyon borzalmasan néz ki rajtam.
3/5 anonim válasza:
Sárga, zöld, fekete, fehér amit magamon nem viselek el. Amúgy másokon meg képeken láttam már belőle olyat ami tetszik.
4/5 anonim válasza:
A pirosat írtam, de igazából a kék és a pink is, illetve a kezemen a zöld is.
5/5 Metionin válasza:
A sötét színeken kívül (fekete, bordó, sötétlila, sötétkék) csak bizonyos árnyalatú lilásat vagy szürkéset használok. Az összes többi nem tetszik, amitől konkrétan herótom van, a rózsaszín, narancs, sárga, bézs, barna, fehér, neonszínek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!