Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan enyhítsem a fájdalmat?

Hogyan enyhítsem a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Ma szúrattam helix piercinget de azért fáj akiknek van piercingje hogyan enyhítette a fájdalmat vagy az érzékeny részt ?

okt. 19. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Fájdalomcsillapító.

Egyébként magától megnyugszik a szövet.

A porcos piercing sokáig érzékeny.

okt. 19. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Lesz jó pár hónap, akár egy-két év is, mire tökéletesen és teljesen meggyógyul a helixed.

A szúrás utána relatív hamar elmúlik a fájdalom, ha megfelelő ékszer van benne. (Talpas, vagy kétvégén golyós, egyenes szárú barbell.)

A kezelési utasításokat tartsd be. Ne piszkáld, ne áztasd ki, ne mozgasd feleslegesen.

Arra figyelj, hogy a hajad ne tekeredjen rá hátul.

Ha megduzzadna, pukli nőne rá, esetleg erős, lüktető fájdalom lépne fel, úgy menj vissza a piercerhez, aki csinálta, vagy fordulj orvohoz.

Lehetőleg ne aludj rajta, ne nyomd el semmivel (sapka, sisak, fejhallgató...stb.).

A fájdalom nem lehet annyira erős, hogy gyógyszert kelljen szedni rá, ha mégis, akkor fájdalomcsillapító, és ha nem múlna 2-3 napon belül, mindenképp keresd fel a piercert, aki szúrta.

okt. 20. 10:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy sajnos nem 2 nap még begyógyul karika van rajta , nem alszom rajta meg próbálom megfelelően ápolni nem mozgatom csak akkor egy kicsit ha a krémet akarom bevinni a lyukba
okt. 20. 11:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Krém? Karika piercing??

Huhh bakki..

Talpas ékszerrel szúrunk, pontosan azért, mert kevesebb inger éri, plusz a szúrás egyenes, nem mellesleg porcban… így az elkezd gyógyulni.

Octenisept oldattal napi 4-5 alkalommal egy héten keresztül, utána elég napi 2-3 alkalommal is fújni.

Krém/kenőcs nem jó piercingre, mert nem szívódik be, csak eltömíti a friss sebet, az pedig extra gyulladást okoz.

Betadin/hidrogén-perioxid pedig túlszárítja.

okt. 20. 12:49
 5/11 A kérdező kommentje:
A piercer ajánlotta ezt a krémet nem itthon találtam és azzal kenem
okt. 20. 12:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Jegelni lehet mert az enyhítené a fájdalmat csak nem tudom hogy szabad e
okt. 20. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Keress másik piercert, vagy doki…
okt. 20. 21:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Teljesen normális az hogy érzékeny csak bele kaptam és fáj mert ugye 2 napja szúrták és azt lehet e jegelni
okt. 20. 21:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, hogy hol/kivel szúrattad, de tapasztalt piercer sosem szúr helixet karikával és abszolút nem ajánl krémet, kenőcsöt a piercing utókezelésehez.

Utókezeléshez sós víz, és octenisept kell.

Kezdő ékszernek vagy talpas, vagy két végén golyós barbell, lehetőleg titán szárral.

Itt már nagyon sokszor leírtam, hogy miért, ennek fizikai, biofizikai/biokémiai okai vannak. Ha tényleg jót akarsz magadnak, menj el egy tényleg jó piercerhez, aki kicseréli neked és elmondja a megfelelő utókezelést.

okt. 21. 11:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség hogy nem lehet karikával szúrni
okt. 21. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!