Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ennyire tehetségtelen vagyok?

Ennyire tehetségtelen vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tudok sminkelni. Másoknál annyira egyszerűnek tűnik. Nekem sehogyan sem sikerül. Tényleg rengeteg termékem van, tanácsot kértem már, ez alapján vettem a termékeket is. De valahogy borzasztóan néz ki. Mit tehetek? 27 éves vagyok, ami méginkább ront a helyzeten, mivel hétköznapokon nagyjából egyedüli személy vagyok, akin nincs smink, eseményekre ha megyek, előtte mindig kisminkelnek. NAgyon zavaró
okt. 10. 15:15
 1/7 Metionin ***** válasza:
100%
Mi néz ki borzasztóan? Az alapozó, a szemfesték, a rúzs?
okt. 10. 15:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Minden. Egyszerűen úgy néz ki, mintha egy tini titokban az anyja sminkivel póbálkozna
okt. 10. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
30+ vagyok, sosem tanultam meg sminkelni, egyszerűen nem ment. Nem dőlt össze a világ.
okt. 10. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Smink nélkül is lehet élni...
okt. 10. 18:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem a privát üzenetek miatt írtam ki a kérdést, megspórolhatjátok magatoknak, hogy egyáltalán megírjátok az üzenetet. Köszi
okt. 11. 19:07
 6/7 Metionin ***** válasza:
Hát figyelj, a kérdés, hogy neked hiányzik-e a smink. Ha igen, próbálkozz be az atombiztos termékekkel, bb krém, színezett ajakbalzsam, szempillaspirál, szemöldökre ha kell ilyen színtelen rögzítő cucc, az is sokat tud dobni egy arcon de nehezebb elrontani, mint egy alapozást pl. Ha megnézed rengeteg nő nem tud szépen alapozni, jó helyre rakni a pirosítót meg hasonlók. Nekem is elég macera, amikor fellépésekre kell, a hétköznapokban sminkelek de alapozót nem használok.
okt. 11. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Hű, én évekig béna voltam benne, de próbálkoztam, nem adtam fel. Nem azt mondom, hogy most már profi vagyok, de ég és föld ahhoz képest, ahogy kezdtem 😀 Szóval gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
okt. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!