Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerülne egy műkörmös...

Mennyibe kerülne egy műkörmös szett?

Figyelt kérdés
Kicsit sokallom amennyit kérnek mostmár érte. Nagyon jó kézügyességem van és én is megtudnám csinálni itthon. Kb mennyibe kerülne az egész?
2010. nov. 3. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
aMGY VAN FOGALMAD RÓLA MIT JELENT az analfabéta kifejezés? :) Nem úgy tűnik.
2011. szept. 16. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem inkább tetszik a barátnője munkái, mint ez a nagy izé..:D
2011. szept. 16. 21:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt most nem a formát,színt meg használhatóságot kell nézni. Hanem a kidolgozást -.-"

Amúgyis ez egy versenyköröm,nem a mindennapokra készült.

2011. szept. 16. 21:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Na írt az ANALFABÉTA ;) Maradjunk annyiban h nem ugatok, jó? a Másik az hogy ha már az ugatásnál tartunk akkor szerintem nem én kezdtem el. Ha normálisan írtál volna akkor talán én sem "ugattam" volna, mint ahogy Te azt állítod. A másik az, hogy elég szégyen, hogy körmös szakmában dolgozol és ilyen bunkó vagy. Mi van akkor ha egy hisztis vendég érkezik? Annak is elkezdesz magyarázni? ;)
2011. szept. 19. 19:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Amúgy ha nem vetted volna észre rajtad kívül mindenki normálisan tudott válaszolni csak Te nem. Kicsit normálisabban is lehetett volna és akkor talán nem mondtam volna én sem Rád semmit ;))) Tudod ezen gondolkozz el egy kicsit ;)
2011. szept. 19. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!