Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik az az oldal, ahol jó...

Melyik az az oldal, ahol jó áron van műkörmös szett? Én nem találom, pedig egyszer már ráleltem.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hete találtam egy oldalt, ahol jó áron lehetett rendelni műkörömépítő szettet, de nagyon sok minden volt benne, nem csak épített zselé körömhöz, hanem tippeshez is, volt benne kb. 100 darab tip, meg hozzá vágó meg ragasztó meg minden ami kell, és olyan 20 ezer forint körüli áron.

Ismeri esetleg valaki ezt az oldalt? Azt hittem, elraktam könyvjelzőbe, de most látom, hogy nem, és szeretném megrendelni, de nem találom az oldalt.

2010. szept. 21. 13:42
 1/1 A kérdező kommentje:
bocs, tárgytalan, már megtaláltam, de csak személyesen lehet átvenni pesten sajnos :(
2010. szept. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!