Most lesz versenyem es mivel tudnam leszedni a mukormom?
Figyelt kérdés
Most lesz box meccsem, csak mentunk eskuvore es csinaltattam kormot es lekellene szedni csak a kormosom beteg lett nekem meg nincs itthon reszelő gépem, mivel tudnam leszedni?szept. 28. 14:01
1/12 anonim válasza:
Hívd fel a körmösöd és kérj tőle tippet, hátha tud mondani valamilyen itthoni módszert.
Sok sikert kívánok a box meccsedre! ✌️💪🏻😉
2/12 A kérdező kommentje:
Korhazba van nem szeretnem ilyennel zaklatni, es koszonom szepen🥰
szept. 30. 18:34
3/12 anonim válasza:
Oohh, azt nem tudtam, sajnálom! 😓
Viszont a neten lehet, hogy találsz rá jó ötletet. :)
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, probalgatom csak gondoltam hatha volt valaki hasonló helyzetben itt
szept. 30. 21:53
6/12 A kérdező kommentje:
Hat eddig csak reszelo a megoldás, 1 alkalomra meg nem akartam venni reszelo gepet de igy lehet az lesz 😬
okt. 1. 07:12
7/12 anonim válasza:
Hűha! ☺️ Esetleg valamelyik ismerősödnek nincs olyan gépe?
8/12 anonim válasza:
Mikor lesz a box meccsed, mennyi időd van addig?
9/12 A kérdező kommentje:
Szombaton lesz, nincs olyan gepe senkinek es az a baj kolis is vagyok...
okt. 1. 16:27
10/12 anonim válasza:
Azon gondolkodom, milyen megoldás jöhetne még szóba. De az a baj, hogy szakember nélkül szinte megoldhatatlannak tűnik. :(
Van még pár napod. Próbálok én is találni valami megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!