Ki Q...@ rontja el ma Leclerc versenyét a Belga Nagydíjon?
Ki vagy mi miatt megy gallyra Lecrec versenye?
Pérez, Piastri, Ocon, (S)roll, a Porcelántörő (Herendizúzó Norris), Russell, Verstappen, a csapat, az eső, a biztonsági autó, az FIA, az Ardennek szelleme?
Sztem L. dobogón lesz...
De azt azért ne feledd, gyorsabb autók is vannak az övénél és csodálkoznák, ha nem lenne SC fázis, és/vagy rajt utáni perpatvar a rajt utáni 180°-ban...
Egyetértek, de 2023ban is Leclerc a Pole Position- ból indult és végül éppen még felfért a dobogóra... :D
Csak arra akartam célozni, hogy Leclerc a Pole Position ellenére sem nyert előző évben és nyerni szerintem idén sem fog. Maximum talán a dobogóra megint éppen felfér, ha valami vagy valaki(k) nem q...Ják el neki a versenyét... Akár ő saját maga is, mint a Francia Nagydíjon... :D
Egy esetleges lerajtolás vagy szimplán erőből megelőzés aligha róható fel másnak...
A McLarenek tuti gyorsabbak, ott van most Perez is és Hamiltont sem írom le. Ha kaotikus verseny lesz, Verstappen is odaérhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!