Árufeltöltőként mennyire illik sminkelnem magam?
Én nagyon szeretek csillogni, tusvonalat húzni. Pirosító és mindent is magamra kennni. Tényleg mindig tip-top vagyok.
De ahogy elnézem az ott dolgozók nem igazán sminkelnek. Nekem nem nagy munka mert 20 perc alatt egy komplett sminket összerakok. Amikor suliba jártam is korán keltem emiatt és élveztem azt a 20 perces rituálét. Ez pozitív dolog volt a napomban.
Mennyire nézik ezt jó szemmel? Vagy érdemes mostmár visszafogjam magam? Nem úgy festem magam mint egy prosti aki lefejelte a szemceruzát...
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
20N
Ha te kisminkelve érzed jól magad, akkor sminkelj. Nem nehéz fizikai munka, nem fogod leizzadni a sminket. Szerintem nyugodtan csinálhatod.
Ne azzal foglalkozz, hogy más sminkel-e vagy sem.
Én dolgoztam pénztárban.
Ugyan úgy feltettem a vörös rúzst meg kihúztam a szemem, szemöldököm mint máskor is.
Senki nem szólt érte.
Szerintem neked sem fognak, max. féltékenyek lesznek, te pedig kapsz a vásárlóktól 1-2 telefonszámot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!