990 ft-ért drága egy körömlakk?
ha jó a minősége akkor nem.
pl én 300 ft-ért szoktam körömlakkot venni és ugyanolyan, mintha 1000 fölöttit vennék ;)
2010. nov. 3. 13:57
2/10 anonim válasza:
Hát én is úgy vagyok, mint az első válaszoló, de én általában nagyon kényes vagyok arra, ha a 3. napon már kopik le. Ezért szoktam márkásabbat venni. És márkás körömlakkért nem drága.
2010. nov. 3. 14:07
én 500-2000 ft között veszek körömlakkot általában, szerintem egyáltalán nem.
2010. nov. 3. 14:08
Az OPI professzionális körömlakkjai is 1580 ft körül mozognak és nagyon megérik az árukat. Nem szabad azonban elhinni pár dolgot. Nekem van Chanel lakkom, de rosszabb felkenni, mint az OPI-t,a legtöbb szenvedésem ezzel volt, van ARt Deco lakkom is, ezt is nehéz felkenni. Egy Loreal nem éri meg az árát.
2010. nov. 3. 14:49
5/10 A kérdező kommentje:
A 990 ft a H&M körömlakkok ára, amiknek mindig nagyon tetszik a színe - és olcsóbb márkákból sosem találok ugyanolyanokat...
De a válaszokból ítélve, akkor megveszem ennyiért, mert ezek szerint nem számít drágának. :)
6/10 anonim válasza:
én általábban ennyiért szoktam lakkokat venni...Viszont a H&M es körömlakkok nem túl jók,mert kb. 4 réteget fel kell kenned ahhoz,h. látszódjon a színe...Énis kinéztem onnan magamnak 1 szép türkizkéket,amit szerencsére később megtaláltam ugyanolyan árban a Rimmel Londontól,és annak sokkal jobb aaz ecsete is!!(nagyon-nagyon könnyű a felvitele) és rettentő gyorsan szárad :D
2010. nov. 3. 20:58
7/10 A kérdező kommentje:
Ma megvettem, amit kinéztem, és gyönyörűen fed egy rétegben is!
Az ecsete meg tök jó, könnyű volt vele felvinni. :)
Ha elmész egy jobb manikűröshöz, annál ha jól tudom ennél is többet fizetsz. Jó persze függ attól is, hogy mit csináltatsz, de amíg látom, hogy mások mennyit kidobnak egy csiricsáré műkörömre, ami sok esetben könnyen leesik vagy letörik, addig nem tudom, miért kéne, hogy bűntudatom legyen, ha 1000-2000 ft-ot adok egy körömlakkért, ami jóval tovább tart.
2010. nov. 16. 04:28
Az utolsónak is igaza van.
Én most vettem egy Crystal Nails Defender fedőlakkot és még egy OPI körömlakkot.
Alaplakk, körömlakk és fedőlakk egyben, ez a szabály :-)
Ez a Defender, nagyon meglepett , mert még az OPI fedőlakk is megpattan 2. nap, de ez már 4 napja bírja,se kopás, se pattogzás, ajánlom mindenkinek, ez a fedőlakk 990 ft volt.
2010. nov. 16. 09:28
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: és ezt a fedőlakkot hol lehet kapni?
Kapcsolódó kérdések: