Mit tudnék tenni hogy ne kenődjön el a szemceruza?
Figyelt kérdés
Úgy sminkelem a szemem, hogy a szemhéjra is használom a szemceruzát (tulajdonképpen úgy, mintha tusvonalat rajzolnék, csak nem húzom meg olyan "hosszan")
Ezzel még nem is lenne gond, de alul is mindig kihúzom a szemem, viszont nem igazán a vízvonalon szeretem mert az eléggé kicsinyíti a szememet, hanem valamivel lejjebb szeretném kihúzni az alsó szempillasoron, de ez nem igazán megy, tulajdonképpen kenődik mindenhova. Ha viszonylag normálisan elkészítem reggel, egy óra múlva mindenhol fekete foltos a szemem.
Tudnátok ajánlani valami technikát vagy esetleg másik terméket?
Most essence kajal szemceruzát használok
szept. 14. 19:42
1/4 anonim válasza:
Lentre a szempillatövekhez nem ceruzát, hanem szemhéjfetéket (port) használok, vékony tus ecsettel viszem fel.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És ez tartós?
szept. 14. 20:11
3/4 anonim válasza:
Én is a szemhéjpúdert ajánlom, és tegyél rá sminkfixálót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!