Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell a szemceruzát...

Hogyan kell a szemceruzát használni, hogy az ne kenődjön el?

Figyelt kérdés

Konkrétan a felső szemhéjjal van a gondom, ahogy ezen a képen látható. Mivel lehet elkerülni, hogy megmaradjon a szempillánál és ne kenődjön át a fele a szemhéjra?

[link]

2015. okt. 20. 03:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon egyszerű.Mivel a szemceruza egy krémes ceruza,a bőröd zsírosságától elkenődik.Erre a legjobb megoldás,hogy amikor kész vagy a kihúzással,egy fekete szemhéjpúderrel átmégy rajta.Mivel ez por alapú,a krémet megköti,és nem mászik el.
2015. okt. 20. 06:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Fekete púder? Azt hova? Fekete ceruzát nem használok, csak kékkel szoktam vékonyan kihúzni a szemem.

Ma valahol olvastam olyat, hogy bőrszínű alapozóval kenjük be a szemhéjat, ha nincs más, és akkor nem ragad rá. Az is jó?

Bocsánat a tudatlanságomért, de így 21 évesen próbáltam csak ki először a sminket, és még nem igazán megy. Neten meg leginkább csak az egész szemhéj kifestéséről írnak, nekem meg pont azzal van a gondom, hogy a ceruzától is ilyen lesz rövid idő alatt.

2015. okt. 20. 07:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor olyan színű púderrel fixáld,amilyen a ceruza.Ha kék,akkor kék.Az amit te mondasz a szemhéjalapozó,sminkek alá kell,hogy tartósabb legyen.De attól még ha fölé krémeset viszel,ugyanúgy feltapad,ezért kell porral fixálni.
2015. okt. 20. 07:44
 4/10 anonim ***** válasza:
szemhéjra nem használunk szemceruzát. válts át tusra,
2015. okt. 20. 08:36
 5/10 anonim ***** válasza:
valóban tussal csináld. én a tégelyes zselés tust ajánlom kezdoknek, ferde ecsettel :) nézz YouTubeon videókat, sok magyar is rak fel sminkes tippeket
2015. okt. 20. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom neked, hogy vagy használj szemhéjalapot/primert, vagy inkább használj tust, ami tartósabb.
2015. okt. 20. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Én mindig szemceruzát használtam, a tus szerintem nem olyan jól néz ki, teljesen más. Ceruzából meg olyat kell venni ami tartós és akkor nem kenődik sehova semmikor, még zsíros bőrön sem... Essence long lasting cerkát használok, mindig a helyén marad egész nap. Ajánlom neked is.
2015. okt. 20. 14:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Camouflage Krém- ről épp most olvastam a Krémmánián. Azt írják, jó szemfesték fixálására is (én még nem próbáltam, bár azt írják "csodaszer"). Amúgy mint már korábban írták, a szemhéjtus nem kenődik.
2015. okt. 20. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Vízálló szemhéjtust vegyél, én pl. a S-he márkájút használom és nekem nagyon bevált. Könnyű a használata is.

Valamint én púder hatású alapozót is szoktam rá tenni, ezzel kezdek.

31/N

2015. okt. 20. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Tus. A ceruza nagyon csórin néz ki felül.
2015. okt. 23. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!