Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek, hogy kifesthessem...

Mit tegyek, hogy kifesthessem a körmömet, és ne mosassák le?

Figyelt kérdés
A suliban tilos körömlakkot viselni, azonnal lemosatják, de én szeretném őszi színekre festeni a körmömet. Mit tegyek?

aug. 27. 19:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amikor az ember tartozik valahova

-hívhatjuk iskolának, munkahelynek, lakóközösségnek- akkor el kell fogadni annak a szabályait, előírásait, törvényeit.

Akinek nem tetszik, az járja a saját útját, és bátran lépjen tovább.

Ilyen egyszerű!

szept. 19. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs sztem sehol, én alltalános másodikas koromba is festettem a körmöm nem szóltak pedig én 2012 ben voltam alsós. Nem tudom, hogy te hány éves vagy, de nem igaz, hogy a halvány árnyalatokat se engedik!! Hol élünk? Középkorban? Meg hiába tiltják, annál jobban csinálják úgyis. Én simán engedném a mükörmöt is a suliba.
okt. 3. 13:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja hogy 10.es vagy hát akkor az mr tényleg durva. Egy 10.es ember miért ne festhetné a körmét? Én még sminkeltem is mindig közép suliba nem is akárhogy, nem szóltak. Álltalános 7. osztályban meg kezdtem szempillaspirálozni, volt hogy szóltak, de nem érdekelt. Semmi közük, joguk megtiltani.
okt. 3. 13:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!